2777
2789
عنوان

عفونت پرسینگ گوشم چرا خوب نمیشههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 59 پست
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲چطور خوب میشه به نظرتون چند وقت دیگه همینطوره از یه لحاظ میگم خسته شدم بزارم بسته بشع ...

وای ۵ ماهه خوب نشده پس ولش کن خودتو عذاب نده فک نکنم خوب بشه درش بیار دختر 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عشقم من دخترم ۶ سالشه تازه گوششو سوراخ کردم یه چندماهی میشه فک کنم همون ۶ ۷ ماهی میشه 

ای خداا بسلامتی مبارکش😍

من خودمم روی نرمه رو که سوراخ کردم اصلا عفونت نکرد

اره دیگه خودمم خسته شدم میترسم گوشت اضافه در بیاره

اره اصلا ب گوشت اضافه در اوردنش نمی ارزع من خودمم بینمو پیرسینگ زدم بیست روزه خوب خوب شد 

اره اصلا ب گوشت اضافه در اوردنش نمی ارزع من خودمم بینمو پیرسینگ زدم بیست روزه خوب خوب شد 

ولی خیلی قشنگن 😁 همون اولش بدنم که گرم بود گفتم دو تا سوراخ پایین بزنم یکی رو غضروف دیگه پشیمون شدم واسه یکی دیگه رو نرمه

ای خداا بسلامتی مبارکش😍 من خودمم روی نرمه رو که سوراخ کردم اصلا عفونت نکرد

ممنون عزیزم 😍💋

خواهرم بالای گوششو مث تو رو غضروف سوراخ کرد اونم همینجور خوب نشد هی عفونت کرد تا دوهفته بعد در اورد پیرسینگشو بسته شد خیلی عذاب میکشید نمیتونست بخابه رو گوشش

ولی خیلی قشنگن 😁 همون اولش بدنم که گرم بود گفتم دو تا سوراخ پایین بزنم یکی رو غضروف دیگه پشیمون شدم ...

اره خدای قشنگن دیگ خوشگلی دردسرم داره😂🤦🏻