2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

247 بازدید | 41 پست

سلام.مامانا توروخدا کمک کنید.دیگه روانی دارم میشم

دخترمو از 4ماه پیش شروع کردم از پوشک بگیرم.هنوز موفق نشدم.

پیرم کرده ب قرآن.

2 روز خوبه.یک هفته یادش میره بگه جیششو

خودمم هربار ازش میپرسم مامان جیش داری؟بریم دسشویی؟ هی میگه نه ندارم.بعد یهو میاد میگه ریخت.

یه مدت خوب بود میگف قشنگ.نمیدونم چشه.دوباره هی میریزه.خونه زندگیمو گند برداشته

4 مااااااه شد خدایا بسه دیگه😣😣😣😣😣

بخدا نه دعواش میکردم نه اخمش میکردم. ولی الان دیگه دیوونه شدم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم.2 سال و 9 ماهشه حرف زدنشم عین بلبله ماشالله.همه چی میگه این جیش گقتن و نمیدونم چرا انقد ل ...

همسن دختر منه 

پارسال روزا دیگه نزاشت پوشکش کنم خودش چسبشو باز میکرد تو خونه قر میداد 

ولی جیشش هم نمیگفت هر ده دقیقه می‌بردم وگرنه می‌ریخت 

فقط شبا پوشک میکردم یا تو مهمونی 

دیگه دو ماه پیش شبم گرفتم البته روزا باز یکم جیش میکرد دوباره از سرش افتاد شبا هم اولش دو بار بعد یه بار می‌بردم دستشویی

نگاه به خودش نکن میگه ندارم خودت تایمش رو میدونی ببرش 

مثلا میگه بیا باهم تی وی ببینیم میگم اول برو جیش کن بدو بدو میره 

اکثرا هم سرتقه ها  ولی یادآوری میکنم بهش

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
عزیزم تجربه ی من میگه بچه تا خودش نخواد شما نمیتونی از پوشک بگیریش حالا مثل بلبل هم حرف بزنه اصلا رب ...

فدات شم منظورم اینه ک میتونه بفهمه که میگم جیش نریزه.

بخدا اعصابم نمیکشه ک باز این روند رو طی کنم

اذیتش نکن با حرف زدن راضیشکن بگه دخترم تو این یه هفته ۱۶ماهشه ۶ پتو و دوتا روفرشیه ۱۲ متری رو دوبار ...

اصلا حرف شنوی نداره.بهش مدام یادآوری میکنم ک اگه داره بگه.بخدا با جایزه.با خوردنی.با هرچی بگی باهاش راه اومدم دیگه نمیدونم چ روشی امتحان کنم

فک کنم ۱۶ ماه خیلی زوده اینجوری استرس میگیره..

نه از پوشک نمیخوام جداش کنم میخواستم تو این گرمای هوا که ادرار سوختگی داشت یکم بازش بزارم ولی خانونم رید به خونه زندگیم 🤣