2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 41 پست
صبوری کن خسته کننده س اما به بچه ت که نگاه میکنی شیرینه. کاش دخترمنم زنده بود زحمتشو به جوون میخریدم ...

الهی عزیزم😢ناراحت شدم اینو گفتی

اگه دوس داشتی تعریف کن

عه پس برای بچه شماهم طولانی بود؟ من فکر میکردم فقط بچه من اینهمه طولش داده یه کم دلم اروم گرفت خدا ...

آره بابا خیلی طول کشید ولی برای شبش گذاشتم کامل روزش رو یاد گرفت دیگه برای شبش خیلی طولانی نشد 

همینکه شبا بیدار میشد یکم اذیت میشدیم که اونم خداروشکر تموم شد 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبوری کن خسته کننده س اما به بچه ت که نگاه میکنی شیرینه. کاش دخترمنم زنده بود زحمتشو به جوون میخریدم ...

عزیزدلم ببخش فضولی کردم تو تاپیکات

الهی خدا ب دلت ارامش بده.چقد سختی کشیدی.خدا رحمت کنه دخترتو عزیزم💔

الهی عزیزم😢ناراحت شدم اینو گفتی اگه دوس داشتی تعریف کن

دخترم مثل فرشته ها بود بدنیااومد مشکل قلبی مادرزاد بود هیچ نقصی نداشت فقط ضربان قلبش خیلی بالابود تحت درمان بعد۵ سال دردورنج بیمارستان وکشید وآسمونی شد..روزی که ازشیرگرفتمش روزی که غذای سفره میخورد روزی که ازپوشک گرفتمش همه رویادمه 

دخترم مثل فرشته ها بود بدنیااومد مشکل قلبی مادرزاد بود هیچ نقصی نداشت فقط ضربان قلبش خیلی بالابود تح ...

وای چ سخت.

انشالله دیگه غم نبینی و سرتا سر زندگیت پر از شادی باشه

ببخش یادآوری گذشته رو کردم برات

خداروشکر عزیزم یه کم امیدوار شدم

این سختی‌ها هم تموم میشه خاطره میشه برات 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
عزیزدلم ببخش فضولی کردم تو تاپیکات الهی خدا ب دلت ارامش بده.چقد سختی کشیدی.خدا رحمت کنه دخترتو عزیز ...

ممنون ازهمدردیتون خدا پسرتون حفظ کنه. غصه این چیزارونخور نهایت دوسه ماه دیگه طول بکشه