2777
2789
عنوان

تب و اسهال شدید در ۷ ماهگی

810 بازدید | 16 پست

سللم پسرم یه هفته ست هفت ماهش تموم شده از دیروز اسهال سبز رنگ داره امروز اسهالش شدیدتر یود اما حالش خوب بود تااینکه از چهار پنچ ساعت پیش تب کرده. لازمه بگم هفته ی پیش اولین دندونش بدون هیچ علامتی و یهویی اومد بیرون. الان نمیدونم این علائم دراوردن دندون دومه یا مریض شده. توروخدا هرچی میدونین بگین من بچه اولمه اطلاعاتی ندارم...

ببر دکتر

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر ببر گلم خیالت راحت بشه بخاطر دندون هم ممکنه باشه ولی دکتر ببری خیالت راحتتره الانام گرمه کم آب ...

اره ولی یهو فردا و پس فردا رو تعطیلی رسمی اعلام کردن فکر نمیکنم متخصص اطفال گیرم بیاد باید برم دکتر عمومی 

ببین اگه اسهالش شدید شد یعنی بیشتر از روزی ۱۰ بار دفع داشت ،  بهم پیام بده یه قطره بگم استفاده کنی عالیه ، بچم تا روزی ۲۵ بار دفع داشت یعنی باید بستری می‌شد یه قطره دکتر داد آب رو اتیشه 

در ضمن علت رو پیدا کن اگه ویروس بود ک یه چند روز طول میکشه، در ضمن مایعات خیلی بهش بده هر بار ک دفع میکنه مایعات بده اگه تونستی شربت او آر اس بده برای کم آبی بدنش خیلی خوبه

اره ولی یهو فردا و پس فردا رو تعطیلی رسمی اعلام کردن فکر نمیکنم متخصص اطفال گیرم بیاد باید برم دکتر ...

ب مطب دکتری ک همیشه بردی یا میدونی خوبه حتما فردا زنگ بزن اگ متخصص نبود ببر عمومی بازم بهتره از هیچی هست 

ببین اگه اسهالش شدید شد یعنی بیشتر از روزی ۱۰ بار دفع داشت ،  بهم پیام بده یه قطره بگم استفاده ...

ده بار که نشده ولی ۶ یا ۷ بار اونم کم بوده. شربت او ار اس میشه به بچه ۷ ماهه داد؟

ده بار که نشده ولی ۶ یا ۷ بار اونم کم بوده. شربت او ار اس میشه به بچه ۷ ماهه داد؟

اره یه نوشیدنی سبز رنگ هست من بچم ۱۰ ماهش تموم شده بود ک دکتر گفت روزی یه قوطی کامل بدم ، کلا روی قوطیش دستور مصرفشو زده ، هر بار ک استفاده کردی بزار تو یخچال 

دستات رو بشور بزن ب لثه هاش ببین داغن یا نه 

اگه استامینیفیون داری بهش بده و با انگشت ک اغشته ب استامین هست لثه هاش رو ماساژ بده

بی قرار نیست؟؟

دستات رو بشور بزن ب لثه هاش ببین داغن یا نه  اگه استامینیفیون داری بهش بده و با انگشت ک اغش ...

نه طفلی خوابه سرشب که حالش خوب بود غذاشم خوب خورد بخاطر اسهالیش کته ماست دادم بهش. الانم خوابه از تب هم فقط پیشونیش داغه دست و پاش سرده.