2777
2789
عنوان

ehda.irتا حالا به این فکر کردین که عضو سایت اهدا بشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 42 پست
😍😍 مبارکه اره برو

ممنون 🤩من دو سال پیش تو سایت ثبت نام کردم ،فکر کردم الان کارت اهدای عضو دارم ،رفتم تو سایت دیدم که ندارم و تازه باید ثبت نام کنم ،😁دفعه قبلی یه جایی رو اشتباه رفتم حتما😆

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
ممنون 🤩من دو سال پیش تو سایت ثبت نام کردم ،فکر کردم الان کارت اهدای عضو دارم ،رفتم تو سایت دیدم که ...

قسمتت بود ک این تاپیکو ببینی مجدد بری😁👻

خیر ببینی جَوون🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمتت بود ک این تاپیکو ببینی مجدد بری😁👻 خیر ببینی جَوون🤪

اره واقعا ممنون😁😁

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
سلام ساحل جان. من میخوام ثبت نام کن. بخشی که نوشته ثبت نام کارت اهدای عضو پر کردن این فرم کفایت میکن ...

سلام گلم.اره عزیزم کفایت میکنه.کارتشم نداشته باشی هم اشکالی نداره چون اسمت تو سامانه ثبت میشه💓

ولی حتما اگ‌کارتشو میخوای برو کافینت برات میگیرن