(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور خونمون خیلی فاز غم و بدبختی ب خود گرفته 🥺
عزیزم...امیدوارم هیچ خونه ای رنگ غم رو نبینه
(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می اید، که زِ انفاس خوشش بوی کسی می اید، از غم هجرمکن ناله وفریاد که دوش ز ...
از لحاظ روحی احتیاج دارم که خط به خطی که تایپ کردی رو با ذوق و خوشحالی بخونم😅
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم طبی ...
مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم.....