روز پنجشنبه ۲۹ تیر پانکچر شدم! بعد از عمل تا ۲ روز خونریزی سبک داشتم! دیروز ۹مرداد اولین روز پریودیم بود دیروز سبک بود اما امروز خونریزی بسیار شدید در حدی که هر دو ساعت باید نوار عوض کنم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون از دعای قشنگت مهربون❤️❤️❤️ نه عزیزم ده روز بعد پانکچر باید پریود بشی طبیعیه! بعد این سیکل یکشنبه میرم برای سونوگرافی تا بهم بگن برای انتقال باید چیکار کنم تا رحم آماده انتقال جنین بشه و ایشاله تاریخ عمل انتقال😍🙏
سلام عزیزم میشه لطفا جوابمو بدی، منم امروز اولین پریودیم بعداز پانکچر هست، لازم هست سونو بشم؟ یا الا ...
سلام عزیزم، من از کلینیک پرسیدم باید پاک بشی بعد بری برای سونوگرافی با خون که نمیتونن سونو واژینال ازت بگیرن! برار کامل پاک بشی که خدایی نکرده عفونت نگیری چون حتی موقع لکه بینی دهنه رحم بازه و آماده عفونت!
سلام گلم من متاسفانه جنینم رشدش متوقف شدمابقی تخمک هام هم جنین نشدن در واقع هیچ جنینی ندارم پریودیم هم رو روال افتاد اماخیلی اذیتم خیلی درد دارم این همه کارکردن امانشد😓😓😓
واسه همتون دعامیکنم تک تک مراحلتون باموفقیت پیش بره و انشاالله طعم مادرشدن روبچشین من قسمت نبودتمام تلاشم رو هم کردم اماخدانخواست انشاالله چندماه دیگه همتون تست بارداریتون مثبت بشه دلتون شادبشه
سلام گلم من متاسفانه جنینم رشدش متوقف شدمابقی تخمک هام هم جنین نشدن در واقع هیچ جنینی ندارم پریودیم ...
عزیزم، خیلی خیلی ناراحت شدم! اصلا نمیدونم برای تسکین حالت چی باید بگم چون خودم وقتی سقط کردم دیگه روانی برام نمونده بود اما گذر زمان حالمو بهتر کرد!❤️❤️❤️
واسه همتون دعامیکنم تک تک مراحلتون باموفقیت پیش بره و انشاالله طعم مادرشدن روبچشین من قسمت نبودتمام ...
حالت بهتر شد بازم از نو شروع کن! نا امید نشو! تا وقتشو داری تلاش کن که بشه که بعدها پشیمون نشی بگی کاش تا فرصت بود بازم امتحان میکردم ! یه خانمی بعد پنجمین بار ivf خدا بهش بچه داد! نا امید نشو!!!!