2777
2789
عنوان

اهنگ قشنگ معرفی کنید خیلی لازمه

265 بازدید | 30 پست

بچها میخام تو ماشین اهنگ باز کنم اهنگ معرفی کنید حیاتیه😂

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاپ یا رپ؟

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
اهنگ باز کنی یا گوش کنی

بازش کنم بعد گوشش کنم😅

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
باربی از خلسه 

مرررسیتممممم..

بازم بگووووو..

اهنگ دلت ی دریاست تو ماشین خیلی خوبههه

ایووووول👌😍

رز سفید حامیم روز سر شادمهر گل واژه ابی 

دمتتت گرممم👌