2777
2789

سلام آقای محمدی

من 35 سالمه و علی رغم اینکه خواستگارهای زیادی داشتم قسمت نشده تابحال ازدواج کنم با اینکه سعی کردم منطقی جلو برم و حتی پا رو دلم بزارم بازم نشده... ولی متاسفانه همیشه از طرف اونایی که سنشون کمتره یا مزدوج شدن مورد قضاوتهای تند و نابجا قرار گرفتم...

در مورد سوالتون خواستم بگم خیلی سخته جای خالی عشقی که ندارم رو پر کنم؛ عملا این خلا پر نمیشه! واسه همین تلاش میکنم ابعاد دیگه زندگی و فعالیتهام رو پر رنگتر کنم که این مساله برام بولد نشه...

سعی میکنم خیلی چیزها رو رعایت کنم؛ خیلی کارها رو انجام نمیدم؛ یه جورایی برای رفع نیازم پناه میبرم به چیزای دیگه مثل هیات و زیارت رفتن، همنشینی با آدمای سالم، مشغول کار و فعالیت و درس شدن، سعی میکنم خودمو تو کارام غرق کنم ولی بازم کافی نیست چون اون نیازه سر جاش هست فقط من بهش توجه ندارم و گرنه حذفش نمیشه کرد...

اهل دوستی با نامحرم نیستم؛ اهل فریب دادن یا به قول بعضیا ک میگن تور کردن نیستم؛

فقط یه وقتهایی دیگه تو خیالم اون خونه و زندگی دلخواهم رو تصور میکنم که اگه خونه بودم و همسر داشتم الان اینجوری بودم، فلان وسایلو داشتم، فلان دکوراسیون رو درست میکردم،فلان مجلس و مهمونی رو میگرفتم و... حتی فک کردن بهش برام دلپذیره...

#سوال_62

#نظرات_دوستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد این سوال

خانمم ۳۱ سالم

میخاین بدونین چکار میکنن مجردا

من بسیار تحت فشارم چه عاطفی چه جسمی .شرایط ازدواج اصلا ندارم

و ارتباط ام ندارم با کسی بدون سانسور میگم

گناه،

نفرین میکنم پدر و مادرم رو که اصلا براشون اهمیتی ندارم من

آرزوی مرگ به خاطر گناه خ ا ...

#سوال_62

#نظرات_دوستان

جزوه محرک عاطفی روببینین داغون شدن واقعیومیبینید🤦‍♀️🤦‍♀️ میشه کاملاپاش گریه کرد

کیه استادش؟ از کجا بگیرم؟ البته خودم داغونم، کلی جزوه و کارگاه از این ادمیندخریدم هنوز کامل نخوندم

من اگر توان مالی داشتم حتما یک دختر ب فرزندی میگرفتم، البته اگر بهم بدن

واقعا کار قشنگیه من و نامزدمم همچین قصدی رو داریم حالا چه خدا بهمون بچه داد چه نداد.. اگه هم نشد بگیریم آخر هفته ها یا هفته ای یه بار بریم پرورشگاه 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!
کیه استادش؟ از کجا بگیرم؟ البته خودم داغونم، کلی جزوه و کارگاه از این ادمیندخریدم هنوز کامل نخوندم

دردناکه خیلی نظرپسراودخترای مجرده درباره محرک هاو... خیلییی دردناکه میفرستم برات خواستی 

اع واقعااا

میارزه بخریم؟؟ منم هستم توکانال

شماچیاروخریدی

سلام جناب محمدی رسماً با سوالتون غم چندین ساله و ترس شدید منو گفتین من بیست و هفت سالمه و خب در جوا ...

دختری که به ظاهر مذهبی هستو دم از خداو اهل بیت میزنه چه راحت با یه مرد نامحرم حرف از نیاز جنسی و خودارضاییش میزنه😒😒😒

دردناکه خیلی نظرپسراودخترای مجرده درباره محرک هاو... خیلییی دردناکه میفرستم برات خواستی  ...

والا خوب بوده، من کارگاه سوگ عاطفی و نقشه راه خواستگاری شرکت کردم، جزوه سوالات خواستگاری رو خریدم، تست یانگ و گلاسر و باور های مخرب هم دادم، یعنی نتیجه تستهاش نابودم کرد، خودش گفت باید بری پیش مشاور حضوری

والا خوب بوده، من کارگاه سوگ عاطفی و نقشه راه خواستگاری شرکت کردم، جزوه سوالات خواستگاری رو خریدم، ت ...

درست بودنتیجه تست ها؟ 

من انقدرسوگ عاطفی لعنتیونتونستمونشدبخرم که زیربارسوگ خودم لههههه شدم له

درست بودنتیجه تست ها؟  من انقدرسوگ عاطفی لعنتیونتونستمونشدبخرم که زیربارسوگ خودم لههههه شدم له

حدودا60_70%اره، جزوه خریدن کافی نیست، باید بهش عمل کنی، من هم باهاش مشاوره گرفتم هم کارگاه سوگ رو خریدم اخرشم نتونستم تمومش کنم، ولی تا حد زیادی تونستم به خودم بیام و راجع ب این قضییه اگاهانه برخورد کنم، یعنی من اولش حتی نمیدونستم مشکلم چیه، توی مشاوره گفت شما وارد به رابطه عمیق عاطفی شدی که بشدت سمیه