2777
2789

۶ سال ازدواج کردم تو این ۶ سال با خانوادش یه ساختمونم و اکثر مواقع ۹ درصد با اوناییم همیشه کارای اونا رو من و شوهرم میکنیم اخر هفته ها باهمیم 

الانم که تابستون همش با اوناییم اخر هفته ها با اوناییم

همسرمم با خانوادم رفت وامد نداره اصلا تا حالا نشده یه بار اخر هفته ها با اونا باشیم مهمونیم دعوتم میکنن همسرم نمیاد تنها میرم 

الان بعضی وقتا جمعه ها دعوتم میکنن فامیلامون برا مهمونیا بعضیاشو میرم بعضیاشو نمیرم 

حالا جمعه منو دعوت کردن مهمونی با انگشت خط،نشون میکشه برا من میگه میبینی الان ۴ جمعس نمیریم باغ 

درحالیکه دو تا جمعس یه جمعش مریض بودم من یه جمعشم خودش نبود 

گفتم من باهات نبودم گفت تو این ۶ سال هیچ وقت نبودی خیلیییی سوختم من از همه چیم زدم به خاطر این ادم حالا میگه هیچ وقت نبودی کنارم 

گفتم خیلی نمک نشناسی خییییلییی 

گفتم نبودم از این به بعدم نمیخام باشم دیگه تویی که نمیفهمی ....

حالا ناراحتم شده میگه تو به من فحش میدی بی احترامی میکنی منم دیگه احترامتو ندارم 

خیلی عصبیم اصلا نمیتونم جلو اشکام بگیرم حالم از حماقتم بهم میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتی که طبیعی و درسته

اما شما کلی تحمل اشتباه کردید یه دفعه میخواید بروز بدید و حل بشه، اینطوری نمیشه

خودتون دست کم گرفتید و نیازهای خودتون رو سانسور کردید و بعضی موارد که حق با شما بوده الکی کوتاه آمدید

نتیجه اینکه همسرتون یه دفعه حاضر نیست واقعیت رو بپذیره که شما دیگه نمیتونید خودتون رو سانسور کنید

باید بشینید روی رفتارتون و باج دادنتون تجدیدنظر کنید و به مرور و با هوشمندی، احترام و با هنر زنانه سر مواضع تون بایستید.

قسمتی از مشکل شما بودید که خودتون رو کم اهمیت دونستید

اول این رو بدون دعوا با همسر و به تنهایی (ترجیحا با کمک مشاور) حل کنید

شما از اول بدعادتش کردین، خودتون تنهایی رفتین و همیشه هم وقتی پیش اقوام خودش می‌ره باهاش بودین.هر عملی عکس العملی داره بهش بگو همون طوری با خانوادم رفتار میکنی رفتار منم با خانوادت همون طوره .

خود من به شوهرم گفتم و خدارو شکر الان اوکی هستیم هم من میرم خونه ی باباش هم اون میاد.

این راهکارهای تلافی و لجبازی مناسب نیست

اولا شما به‌ش عادت ندارید و ممکنه ازش زیادی استفاده کنید، ثانیا اغلب این روشها اخلاقی نیستند و مشکلات تون رو بیشتر می کنه

چرا چون تو یه ساختمونین باید همش با هم باشید. 

منم مث توام ولی چند ساله رابطه رو کم کردم. اجازه نمیدم همه جا باشن. یا هر برن منم برم. شوهرمم بیشتر تنها میره خونشون.

مقصر خودتی. خیلی باهاشون قاطی شدی.

ناراحتی که طبیعی و درسته اما شما کلی تحمل اشتباه کردید یه دفعه میخواید بروز بدید و حل بشه، اینطوری ...

،الان دارم کم کم رفت و امدم کم میکنم و به حرفش زیاد گوش نمیدم ولی اون هیچ وقت راضی نیست

،الان دارم کم کم رفت و امدم کم میکنم و به حرفش زیاد گوش نمیدم ولی اون هیچ وقت راضی نیست

عرض کردم هدف تون رو و مشکل تون رو به خاطر لج یا ناراحتی فراموش نکنید

من اینطوری متوجه شدم که شما با وجود احترام و همراهی زیاد با خانواده همسر، رفتار متقابل رو ندیدید

اگه فقط دنبال رفتار متقابل همسرتون هستید رابطه تون رو با خانواده همسر تغییر ندید. در عین حال سر مطالبه و حق تون برای احترام به خانواده تون پافشاری کنید

با صبوری و تکرار بدون دعوا نتیجه می گیرید

در عمل همسرتون باید این مهارت رو بعد این همه مدت یاد بگیره

بدون تلافی بهش وقت بدید

عرض کردم هدف تون رو و مشکل تون رو به خاطر لج یا ناراحتی فراموش نکنید من اینطوری متوجه شدم که شما با ...

سه سال دارم اینکارو میکنم 

به خانوادش که هرجور ازارم دادم احترام کردم کارایی کردم که دخترش نکرد

تو این سه،سال،فقط سه یا چهار بار باهام اومده خونه خانوادم

که اونم تو دعوا بهم گفت متنفرم از خانوادت به زور میومدم