2821
2789
عنوان

راهی هست بشه استخون بندی درشت کرد؟

2418 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من دوست دارم هیکلی تر بشم دوست ندارم ریزه میزه باشم راهی هست درشت تر نظر بیام 😭😭

سویق سنجد شنیدم غضروف سازه.رشد عرضی استخوان ها امکان پذیره؟

بدنسازی تاثیر داره؟

کاش جامون عوض میشد😪😪😪

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زینک تو بزرگسالی استخون رو عریض میکنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چرا عزیزم؟

استخون بندیم درشتهههه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

مصرفش بدون نظر پزشک مشکلی نداره؟ چه زمان باید مصرف کرد؟

مشکلی نداره مکمله و همه استفاده می‌کنند مقدار مصرفش رو جعبه زده

زینک استخوان ساز بخرید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مرسی عزیزم❤

خواهش گلی🥰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز