2777
2789
عنوان

بگید جواب جاری و خوب دادم؟

309 بازدید | 23 پست

همسرم سه تا برادر داره که از پدر یکی هستن از مادر جدا

پدرشوهرمم ۱۰ سال فوت شده حالا این سه تا برادر تواین ۱۰ سال ی زنگ هم نزدن به مادرشوهرم شوهرم 

بعد ۱۰ سال دیروز اومدن خونه ما همسرم رفت مادرشو هم اورد

یکی از این برادرها ی زن بسیار بی ادب و شکم پرور داره 

ی دخترهم داره همسن من ۱۴ سالگی شوهرش داده سیکلشم به زور گرفت دوتا دختر داره یکیش هم حامله بود

مادرش پرسید چرا بچه ندارید گفتم فعلا قصدشو نداریم انشاالله به وقتش 

برگشت به مادرشوهرم گفت چرا نمیزنی دهن عروست دعوا بنداز بگو نوه بیارن فردا نازایی میگیره 

مادرشوهرمم گفت من چیکارم بچه پدرمادر داره خودشون باید بخوان 

بعد دخترش گفت ببین منو هم سن توم سه تا بچه دارم بچه نمیخواستی چرا شوهر کردی منم گفتم آفرین کار شاخی کردی مثل بچه گربه هرروز یکی میزایی هم سن منی ولی من ارشدمو گرفتم تو فکر دکترا هستم دارم برای خودم کسب و کار راه میندازم تو جز بچه اوردن کار دیگه از دستت برنمیاد

بالحن شوخی گفتم و خندیدم 

بنظرتون خوب جوابشونو دادم؟

خودم که دارم حرص میخورم چرا کوبنده تر جواب ندادم 🤦‍♀️🤦‍♀️

😐😐😐🗿

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرابعضیا اینقد بیشعورن،ایشون به فکر درست تربیت کردن بچه هاش باشه نه به فکر اینکه چرابقیه بچه نمیارن

کلا آدم فضول دوتا بچه داره یکیش درست تربیت نشده فقط سرش تو کار بقیه س چرا فلانی خونه نداره،چرا خونش فلان جاس چرا فلانی طلاق گرفت ...

شما مشغول تعریف کردن از خودت باش .فشار؟من نمیشناسمت ۹۹درصدم اینجا هرچی میگن دروغه چ فشاری

نه اخه بهت برخورد

من از خودم تعریف کردم!!

عجب اگه ناراحتی تاپیکو ترک کن نه اینکه حسادتتو نشون بده