هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4324 عنوان امروز مسئول بوفه استخر کلی دعام کرد 663 بازدید | 23 پست دفعه پیش که رفته بودم چندتا ایده غذایی دادم بهش بازارش خوب گرفنه بود امروز کلی ازم تشکر کرد چقدر خوبه ... چقدر حس مثبت بودن به ادم دست میده 😍 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜 1402/05/10 | 19:07 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2khtare_baran عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 2152 فکر کردم نوشتی کلی دعوام کرد واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
افسوس110 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 7627 چه ایده هایی دادی گلم مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
ssfriends عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 568 و چقد خوبه اون طرف بازخورد مثبتش رو بهت نشون داده، آره حس خیلی معرکه و خوبیه
افسوس110 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 7627 اگه ایده هات را توضیح دادی لطفا لایکم کن مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4324 چه ایده ای دادی فقط ساندویچ کالباس و سالاد ماکارونی داشت گفتم آش ، عدسی ،اشترودل ،پیتزا لقمه ای و کیک و تیرامیسو اضافه کنه واقعا هم مورد پسند واقع شده خیلیم با سلیقه درست کرده بود ظرفای سروشم قشنگ بود 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4324 اگه ایده هات را توضیح دادی لطفا لایکم کن فقط ساندویچ کالباس و سالاد ماکارونی داشت گفتم آش ، عدسی ،اشترودل ،پیتزا لقمه ای و کیک و تیرامیسو اضافه کنه واقعا هم مورد پسند واقع شده خیلیم با سلیقه درست کرده بود ظرفای سروشم قشنگ بود 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4324 چ ایده های دادی😁؟ فقط ساندویچ کالباس و سالاد ماکارونی داشت گفتم آش ، عدسی ،اشترودل ،پیتزا لقمه ای و کیک و تیرامیسو اضافه کنه واقعا هم مورد پسند واقع شده خیلیم با سلیقه درست کرده بود ظرفای سروشم قشنگ بود 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4324 چه ایده هایی دادی گلم فقط ساندویچ کالباس و سالاد ماکارونی داشت گفتم آش ، عدسی ،اشترودل ،پیتزا لقمه ای و کیک و تیرامیسو اضافه کنه واقعا هم مورد پسند واقع شده خیلیم با سلیقه درست کرده بود ظرفای سروشم قشنگ بود 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
هیلام مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4324 فکر کردم نوشتی کلی دعوام کرد 🤣🤣 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
افسوس110 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 7627 فقط ساندویچ کالباس و سالاد ماکارونی داشت گفتم آش ، عدسی ،اشترودل ،پیتزا لقمه ای و کیک ... آفرین بعضیاش را نمیدونم چیه ولی افرین بهتمنم خییبلی دلم میخاد بزنم تو مواد غذایی یا بستنی و ... یه جای مناسب البته مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
hetiking عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 2061 فقط ساندویچ کالباس و سالاد ماکارونی داشت گفتم آش ، عدسی ،اشترودل ،پیتزا لقمه ای و کیک ... کجا زندگی می کنید آخه این غذاها تو این گرما؟