من ۱۶ سالمه تو ایران نیستم و وضعیت مالی پدرم فوق العادست اما میخوام رو پای خودم باشم و شرایط مالی و ابروی پدر من اینجوری نیست که ادمین و فروشنده و گارسون بشم یک کاری راهنمایی میکنین که انجام بدم ۲۰ میلیون پول تو جیبی امسال جمع کردم میخوام برای کارم خرج کنم
💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
ولی خارجکیا حتی با پدر پولدار کار هرچی باشه بد نمیدونن برن گارسون و خدمات و پرستار هرچی سه ماه تابستون حتی میرن کار و اتفاقا از همین کارها شروع میکنند
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
ولی خارجکیا حتی با پدر پولدار کار هرچی باشه بد نمیدونن برن گارسون و خدمات و پرستار هرچی سه ماه تابست ...
اره عزیزم مشکلی ندارن حرف شمارم قبول دارم اما خب خانواده مادر و پدرم ایرانن و خیلی حرف در میارن
💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️