من ۱۶ سالمه تو ایران نیستم و وضعیت مالی پدرم فوق العادست اما میخوام رو پای خودم باشم و شرایط مالی و ابروی پدر من اینجوری نیست که ادمین و فروشنده و گارسون بشم یک کاری راهنمایی میکنین که انجام بدم ۲۰ میلیون پول تو جیبی امسال جمع کردم میخوام برای کارم خرج کنم
💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه از اون سن کار اموزی میتونی بری یا تو بحث مد و فشن فعالیت کنی بد نیس بنظرم
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
عزیزم معادل گفتم چون میخوام کلاس مجازی تو ایران ثبت نام کنم اگه نه ۱۰۰۰۰ لیر پول دارم میدونم کمه چون امسال سال اول بود داشتم همش زبان یاد میگرفتم و مدرسه هم بود کم تونستم جمع کنم وتقریبا ۲۰۰۰۰ تا بود که بقیش و گذاشتم یک چیزی که لازم داشتم خریدم
💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
از اینا شروع نکنی میخای از چی شروع کنی اگه از اون سن کار اموزی میتونی بری یا تو بحث مد و فشن فعالیت ...
عزیزم منظورم اینه یک مهارت یاد بگیرم مثلا خیلیا میگن طراحی سایت با وردپرس یا اینجور چیزا گفتم
سخت شد ماکه تو خارج نیستیم بدونیم اوضاع کاراونجا چجوریه
منظورم بیشتر کارهای انلاینه
اگه توی زبان نقاشی موسیقی و…استعداد و مهارت خوبی داری و واقعا در سطحی هستی که بتونی آموزش بدی م ...
به نویسندگی و تولید محتوا علاقه دارم چیکار باید بکنم؟