2777
2789

۴ ماه پیش برادر شوهر پول لازم شد .

شوهرم بهش داد منم مخالفتی نکردم چون بالاخره برادرش بود ...

یک ماه پیش برادرش گفت ی چک بهت میدم برا ۱۰ ام برج دیگه یعنی امروز حتما پاس میشه شوهرمم گرفت همون چکه رو برا ی کاری لازم داشت داد یکی دیگه حالا امروز همون طرف چکه رو برده بانک میگه حساب خالیه برگشت بزنم شوهرم کلی باهاش حرف زده که دو روز صبر کنه 

حالا موندم چیکار کنیم شوهرمم خودشو بدهکار کرد حالا هم داداشش میگه چند روز وقت میخوام حساب پر کنم این بنده خدا هم پولشو میخواد 🤦‍♀️

الان کاردم بزنن خونم در نمیاد انقدر عصبی شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد هست؟ بعد برادر شوهره چک داده شما چرا حرص میخوری

۶۵۷ تومن 

چون نمیتونه پاسش کنه الانم طرف یقه شوهر من گرفته که تو اینو دادی من حالا ک پاس نشده باید پول جور کنی بدی 

مگه هنوز چک حامل تو بازار هست اونم این مبلغ بالا؟؟🤔🤔🤔🤔 چک صیادی که به نامه قطعا باید به نام دا ...

اره دیگه ب نام داداششه که پاسش نکرد حالا ما گیر کردیم 😣