2777
2789
عنوان

بیماری هاری وگربه ها

1095 بازدید | 10 پست

سلام 

بچه ها خواستم تجربه ام رو در مورد اتفاقی که افتاد باهاتون در میون بزارم همه ما اکثرا وقتی اسم بیماری هاری میاد ذهن مون میره سمت سگ ها و این در حالی هست که بیشتر حیوانات پستاندار میتونن ناقل این بیماری باشن از جمله گربه ها که بیشترهم میبینیمشون تقریبا بیست روز پیش بچه گربه ای که تو حیاطمون بود دست پسرمو گاز گرفت خیلی سطحی چون چشم بچه گربه عفونت کرده بود پسرم از داروخانه قطره گرفته بود با دستکش میخواست قطره بندازه تو چشم گربه که دست پسرمو گاز گزفت منم اصلا اطلاعی نداشتم که گربه هم میتونه ناقل هاری باشه بعد یک هفته بردم واکسن کزاز و هاری زدن  درسته بچه گربه هنوزم سالمه ولی من خیلی نگران بچمم آخه دکتر گفت اگه گربه مریض باشه بیشتراز ده روز زنده نمیمونه خواستم اطلاع بدم بهتون که هرگونه گاز گرفتگی یا خراش یا اگه دست خودتون زخم داشته باشه وگربه رو لمس کنید حتما همون روز مراجعه کنید بهداشت محلتون و واکسن دریافت کنید وقت طلایی همون ساعات اولیه هست پنج دوز واکسن رو هم رایگان میزنن 

دعا کنید لطفا پسرمن هم چیزی نشده باشه انشاالله 

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود

مرسی ک اطلاع دادید ❤️❤️❤️

چون خیلیا نمیدونن گربه هم میتونه ناقل هاری باشه

اگر زخم کنه باید حتما کزاز با هاری زده بشه

من فکر میکردم فقط باید کزاز بزنیم

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
مرسی ک اطلاع دادید ❤️❤️❤️ چون خیلیا نمیدونن گربه هم میتونه ناقل هاری باشه اگر زخم کنه باید حتما ...

بله دقیقا چون من واقعا فکرنمیکردم گربه ها هم ناقل باشن واینکه بعداز خراش یا گازگرفتگی حتما جای زخم رو ده دیقه با آب و صابون شستشو بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جانم خوبین؟ من تاپیک کاشت ابرو شمارو دیدم من شنبه میرم شما راضی هستید؟ من خیلی جملات منفی و ...

سلام ممنونم مرسی بله الان هشت ماه از کاشت من گذشته خیلی خیلی راضی هستم. دوهفته اول رو خیلی مراقب باشین و دست به ابروها نزنید و شستشو ها رو به موقع انجام بدین عالی میشه درکل

من خونه عموم یه گربه بود نمی دونم چرا اینقدر از من خوشش میومد هیی میومد کنارم مشد بعد منم از سر محبت نازش می کردم یه دفه خودشو پرت کرد زمین طوری که دراز کشید منم فهمیدم می خواد شکمشو قلقلک بدم یکم قلقلک دادم بعد وقت می خواستم برم بخاطر این که نمی خواست پرید با دستش محکم زد تو دستم اما خدا رو شکر خراش مراش بر نداشت پنجه هاش بیرون نبودن ولی خب نمی دونم چیکار کنم می تونید یه راهکاری پیشنهاد بدید 

من خونه عموم یه گربه بود نمی دونم چرا اینقدر از من خوشش میومد هیی میومد کنارم مشد بعد منم از سر محبت ...

خب اگه خراشی بوجود نیومده اصلا جای نگرانی نیست