2777
2789
عنوان

روش نگهداری کیف هاتون

307 بازدید | 16 پست

چطوری نگهشون می‌دارید خراب نشن 

مثلا الان دو تا کیفم قسمت دسته ها همونجا ک گذاشته بوده کج شده خیلی دوسشون دارم نمیخام خراب شن ولی نگهداری کیف بلد نیستم

یا کیفای دوشی بعد یه مدت فرمشون خراب میشه😓

💜♾️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جا لباسی اویزون میکنم

تو کمدمم ی میخ گذاشتم ازون اویزون میکنم

با فرمش مشکل پیدا نکردم ولی برا منم بعد ی مدت از قسمت دسته جدا میشه (طبیعیه خببب)

چیز سنگین توش نزار با احتیاط باهاش برخورد کن

ینی یه چ ب رختی براشون بزارم؟ کیف دستی هارم آویزون میکنی؟

از اون جا کلیدیا دیدی کوچولو ها فانتزیا

از اونا ی جا میزنم همونجا اویزونشوم میکنم

دستی ک اگ بشه آره اگه نه که بالا کمدم میذارم

از جا لباسی اویزون میکنم تو کمدمم ی میخ گذاشتم ازون اویزون میکنم با فرمش مشکل پیدا نکردم ولی برا م ...

نه جدا نمیشه فرمش از اون قسمت خراب میشه 

وگرنه چیزی سنگین اصن نمیزارم فقط کارت هام و گوشی

💜♾️
یه قسمت گذاشتم بازم الان نگا کردم فرمشون خراب شده بود بعد الان داخلشون پر کردم با پارچه چون کاغذ با ...

کنارشون چیزیه ؟ 

یه طبقه یا کشو یا نمیدونم هر چی 

مجزا واسه کیف منظورمه

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
همچین میگی کیف هاتون هزاران کیف که نداریم مثل خارجی ها کلا یه کیف دارم اونم به جالباسی آویزون کردم

اخه من کیف زیاد دارم دوست دارم رنگا و مدلا متفاوت داشته باشم ولی نگهداری خوب نمیکنم  و خیلی زود خراب میشن

💜♾️
نه جدا نمیشه فرمش از اون قسمت خراب میشه  وگرنه چیزی سنگین اصن نمیزارم فقط کارت هام و گوشی

بعضی از کیف ها به مرور زمان تغییر رنگ میدن کیف سفیدم به مرور زمان زرد رنگ شد،یه کیف خوشگل فانتزی داشتم روش به مرور زمان ترک خورد،اصلا هم وسیله سنگین توش نبود