2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگرن خفیف تا شدید هست.

سردرد حالت تهوع ومعده درد.  حس ضربان تو یک سمت سر.   چشم درد وتاریش  بی حسی یک دست. یا پا

اولش به بو ونور وصدا حساس وعصبی میشه بعد خواب‌آلودگی و احتیاج به استراحت

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
همین الان از صبح شروع شده ول نمیکنه علامت خاصی نداره سردرد سمت چپ و گردن و سنگینی سر و چشم درد و ته ...

من تقریبا هر یه ماه یه بار شدید میشه استفراغ دارن طبیعیه؟

نه توآنی که همانی:)🖤                                         نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
میگرن خفیف تا شدید هست. سردرد حالت تهوع ومعده درد.  حس ضربان تو یک سمت سر.  بی حسی یک دست ...

برا من در این حد نیست اگه شدید بشه دو طرف سرمه حالت تهوع استفراغ و حساسیت به نور و صدا

نه توآنی که همانی:)🖤                                         نه من آنم که تو دانی:)🌱💔
حتی قادره یک هفته طول بکشه. باید چراغ خواب هنگام استراحت خاموش باشه تاریک باشه اتاقت وعده های غذایی ...

ممنون 

حتی قادره یک هفته طول بکشه. باید چراغ خواب هنگام استراحت خاموش باشه تاریک باشه اتاقت وعده های غذایی ...

دارو برای شما چی تجویز کردن؟

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ