من یه کتاب چند سال پیش خوندم فوق العاده بود اسمش دقیق یادم نیست فکر کنم هفت شهر عشق بود اسمش. عالی بود عالی
خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤
يني جز به جز واقع عاشورا رو تعريف ميكنه؟ خيلي دوست دارم اطلاعاتم در اين زمينه بالا بره
نه عزیزم جز به جز که باید مقاتل رو بخونی
ولی اگر این کتاب رو بخونی تازه متوجه خیلی از اسیبها و بزرگنمایی ها یی میشی که در طول زمان وارد این قضیه شده و اینکه چی راسته و چی دروغ و به طور کلی دیدت در مورد کربلا تصحیح میشه
من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا بهم سر بزن حتما https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
سلام، بعد از یک سال و نیم از تاپیکت، یه کتاب دارم میخونم و به نظرم جالبه، قضیه کربلا به صورت داستانی گفته هنوز تموم نکردم ولی خوشم اومد گفتم بهت بگم (اسمش: داستان بریده بریده)