2777
2789

سلام خانوما میخوام انلاین شاپ بزنم  

سرمایه ام کمه در حد ۵میلیون 

میخوام لباس زیر یا اکسسوری بزنم موندم کدوم خوبه قبلا تو اکسسوری تجربه داشتم 

ولی الان نمیدونم کدوم سود زیادی داره 

و اگر پیشنهادی دارین که تو این اوضاع میشه سود خوبی کسب کرد ممنون میشم نظراتتون رو بگید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام دادم خیلی حاشیه سودش پایینه و یه لوازم اصل گیر نمیاد

لباس زیر

برو تو اینستا بزن گالری دنیز میاره قیمتاشم خیلی پایینه از اونجا جنس بخر بفروش

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

۵ تومن که خیلی کم برای هر چیزی بخوای دیگه حداقل ۱۵ ۲۰ تومن نیاز من مغازه فانتزی فروشی دارم والا فروش آنچنانی تا حالا که یه سال و نیم نداشتم اکسسوری و اینا هم دارم به نظرم لباس زیر باز فروشش بیشتر 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
۵ تومن که خیلی کم برای هر چیزی بخوای دیگه حداقل ۱۵ ۲۰ تومن نیاز من مغازه فانتزی فروشی دارم والا فروش ...

فعلا میخوام از هر مدل یه ۳٠یا ۴٠تایی بگیرم البته تکی عکسی کنم بعد ببینم میگیره بفروشم راستی پیجتو بزار تنها کمی که از دستم بر میاد فالو کنم انشاالله فروش میلیونی کنب😍

۵ تومن واسه لباس زیر خیلی کمه

الان قیمت عمده ست مثلا دونه ای ۱۵۰ تومن هست

۱،۸۰۰-۲ میشه یه جین

یه جین نیم تنه، ۱.۵-۲ تومن حداقلشه

یعنی کلا ۲،۳ مدل یه جینی میشه ۵ تومن

فروش لباس زیر هم خیلی سخته

بخاطر سایزبندی

الان اکثرا چینی هستن، سایزهاشون کوچکه

و سایز خیلیا نمیشه

ولی اگه فروش داشته باشه سودش خوبه

۵ تومن واسه لباس زیر خیلی کمه الان قیمت عمده ست مثلا دونه ای ۱۵۰ تومن هست ۱،۸۰۰-۲ میشه یه جین ...

بله میدونم ولی من جین نمیخوام فعلا بیارم ۳٠مدل بیارم از هر کدوم یه مدل باشه عکاسی کنم بعد که ببینم فروش داره سرمایه زیاد بیارم

بله میدونم ولی من جین نمیخوام فعلا بیارم ۳٠مدل بیارم از هر کدوم یه مدل باشه عکاسی کنم بعد که ببینم ف ...

چون گفتین از هر مدل ۳۰،۴۰ مدل، اینطوری گفتم

پس از هر مدل ۳۰ تا نیست، ۳۰،۴۰ مدل از هر کدوم یکی میشه

دونه ای خیلی گرونتره

اصلا ارزش نداره دونه ای بخری بفروشی، اینطوری باید بدون سود بفروشی

حداقل باید نیم جین باشه که بشه روش سود کشید

بعد هم واسه فروش باید سایز و رنگ بندی باشه، اینطوری فروشش خیلی سخت تره، تک سایز و تک رنگ، چون مثل لباس و مانتو نیست که فری سایز بشه بخرن، باید منتظر بمونی که همون رنگ و همون سایز پسند بشه