2777
2789

من میخوام تو خونه زبان یادبگیرم

ولی نمیدونم از کجا شروع کنم

زبان فقط همون که دوران مدرسه یادگرفتم بلدم

تقریبا صفرم

به نظر شما چه کتاب یا دیکشنری برای افراد مبتدی خوبه؟  

.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای لغت ۵۴۰ عالیه (فلش کارت درست کن همیشه دستت باشه مرورش کنی تا ملکه ذهنت بشه )

برای گرامر grammer inuse سطح مبتدیش

برای لیسنینگ tactics listening سطح مبتدیش

اگ میتونی از کارتون های زبان اصلی با زیر نویس انگلیسی شروع کن که هم انگلیسی صحبت کنن هم زیر نویس انگلیسی داشته باشن به مرور دیگ زیر نویس انگلیسیم حذف کن و فیلم سریال زبان اصلی ببین .

تو این فیلم و کارتنا کلی لغتم یاد میگیری 

من رشته دانشگاهیم مترجمی زبان انگلیسیه بنظرم تو خونه خودت این طوری یاد بگیری از صد تا کلاس رفتن بهتره

برای لغت ۵۴۰ عالیه (فلش کارت درست کن همیشه دستت باشه مرورش کنی تا ملکه ذهنت بشه ) برای گرامر gramme ...

من ۲۹ سالمه میتونم از الان شروع کنم؟اخه چن ساله که درس نمیخونم و مغزم خیلی تنبل شده

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

من ۲۹ سالمه میتونم از الان شروع کنم؟اخه چن ساله که درس نمیخونم و مغزم خیلی تنبل شده

چرا که نه 

حتما میشه این کتابای که گفتم خیلی کمک میکنه به خصوص اون کتاب لیستنینگ یعنی عالیه ،سی دی داره ویسارو بریزین تو گوشیتون با کتابش پیش برین.

هم مکالمه یاد میگیرین هم لغات 

کتابش اینطوریه که مثلا میرن رستوران مکالمات تو رستورانه 

یا مثلا یه وسیلشون خراب شده مکالمات بین تعمیرکار و اون فرده 

من خودم ۷ سال اموزشگاه سفیر درس خوندم ولی بنظرم وقتمو هدر دادم خودمم خونه میتونستم با کمترین هزینه یاد بگیرم .

چرا که نه  حتما میشه این کتابای که گفتم خیلی کمک میکنه به خصوص اون کتاب لیستنینگ یعنی عالیه ،س ...

منم دوس دارم یاد بگیرم ولی انقد ذهنم کند شده مطمئن‌نیستم بتونم.ولی تلاشمو میکنم از کتابخونه میارم منابعی که گفتی رو امیدوارم اذیت نشم و نذارمش کنار😅

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

منم دوس دارم یاد بگیرم ولی انقد ذهنم کند شده مطمئن‌نیستم بتونم.ولی تلاشمو میکنم از کتابخونه میارم من ...

ذهنت کند نشده اینطور نگو 

اتفاقا بنظر من وقتی ادم ۱۷،۱۸ سالشه خیلی تمرکزش کمتره ،هرچی سن بره بالاتر تمرکز بیشتر میشه و یادگیری سریع تره بعدم سن و سالی نداری که 

ذهنت کند نشده اینطور نگو  اتفاقا بنظر من وقتی ادم ۱۷،۱۸ سالشه خیلی تمرکزش کمتره ،هرچی سن بره ب ...

مرسی از انرژیت عزیزم 😃😘