2777
2789
عنوان

کسایی که ایفون13 دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ضد آب نیست؟؟  

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

عزیزم گوشی من آیفون ۱۳ نیست ولی همین مشکل پیش اومد و ارور میده موقع شارژ ک در محفظه شارژ مایع وجود داره منم بیخیال شدم گوشیمو اول قسمو محفظه سشوار گرفتم بعدشم واس اینکه خیالم راحت شه گذاشتمش تو گونی برنج بعد چن ساعت برداشتم زدم به شارژ درست شده بود

تاپیکت ترکید داشتم میخوندم اخرش چی شد تصمیم داری بازندگیت چکارکنی؟

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
تاپیکت ترکید داشتم میخوندم اخرش چی شد تصمیم داری بازندگیت چکارکنی؟

آره منم تا اونجا خوندم که رفت خونه پدرش و گفت دعوا کردیم، نمیدونم مرض دارن میترکونن؟ 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!