2777
2789
عنوان

خونریزی شدید دارممممم نمیتونم از جام تکون بخوووورممم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 35 پست
اینا  ضرر ندارن. خیلیم برا دوران پربودی خوبن. به شدت گرمی هستن. گرمی زیاد باعث شدید شدن خونریزی ...

آره کاچی اونقدر فراوان نمیخورم

ولی خوب شیره انگور زیاد میخوردم مثلا فکر می کردم مفیده

باز خونریزیم شدید شدددددد خدایا کاشکی همین الان یه کار کنی که بمریم و راحت شم

اشکال نداره .همون زرده تخم مرغ بخور، یکی دو ساعت دیگع تاثیرشو میبینی

پریودی های بعدی هم، فقط یه بار کاچی بخور. زیاره روی نکن.

سردی هم توی این ایام نخور اصلا. خیلی ضرر داره 

در کل یادت باشه پریود که شدی، سردی نخوری، گرمی هم کم و در حد تعادل

امپول ویتامین k قطع کننده خونریزیه. ولی بدون نظرپزشک نزن. نکنه مشکل ایجاد کنه. من یه بار بعد از زایمان که از شدت خونریزی کارم به درمانگاه کشید، واسم نوشتن. سر خود نزدم تاحالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره .همون زرده تخم مرغ بخور، یکی دو ساعت دیگع تاثیرشو میبینی پریودی های بعدی هم، فقط یه بار ...

وای بدبخت شدم خیلی شدیده یعنی همین الان نوار بهداشتی گذاشتم ولی کثیف شد

واقعا نمیدونم چه تبعیضیه خدا گذاشته بابا دخترا و میکنی پسر هارو هم بکنن ما گناه داریم

باز مرسی از راهنماییت مهربون

مرسی از راهنماییت مهربون راستی ماده خوراکی سراغ داری که بتونه مثلا یکم کمترش کنه واقعا دارم میمیرم ...

قرص جلوگیری ی مدت استفاده کنی شاید بهترشی

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!