2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه مهمونت باشم باید گشنه پاشم از سفره 

چون نه ناگت دوست دارم و نه سالاد ماکارانی

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
معمولا مهمونی رسمی یک غذای برنجی داره ،اینها که شما گفتید به درد مهمونی رسمی نمیخوره حتی اگر شام باش ...

مهمونیامون حالت دورهمی دوستانه داره و زن و مرد و بچه و... 

من اگه مهمونت باشم باید گشنه پاشم از سفره  چون نه ناگت دوست دارم و نه سالاد ماکارانی

عزیزم من اگه خواسته باشم حساب کنم که کی چی دوس داره یا نداره پس برا بیست نفر گزینه ی دیگه ای برام نمیمونه

عزیزم من اگه خواسته باشم حساب کنم که کی چی دوس داره یا نداره پس برا بیست نفر گزینه ی دیگه ای برام نم ...

حرفت درسته ولی لحنت نه... 

کسی که میاد خونت گشنش نیست

دعوتش کردی اومده 

یه بار یادمه چند سال پیش خونه عموم مهمون بودیم دخترعموم همینو گفت برای شام املت درست کردن توش فلفل دلمه ای انداخت یکی گفت شاید بقیه دوست نداشته باشن گفت خب به جهنم من نمیتونم بخاطر بقیه از علایق خودم بگذرم😵‍💫 

یا یه بار دیگه لوبیاپلو درست کردن تو یه کاسه بزرگ ماست اوردن رو سفره عموم گفت کاسه می اوردین واسه هر نفر بهتر بود به باباش گفت هرکی میخوره بریزه کنار برنج هرکی هم نمیخوره خب نخوره😐 

اینا بی احترامیه 

ما نه گشنمون بود و نه زیادی خونشون میرفتیم من 23 سالمه تو این همه سال سر و جمع سه بار رفتیم خونه عموم یه بار قیمه درست کردن که توش هیچی گوشت نداشت دوبار قبلی هم گفتم 

اینا بی احترامی به مهمونه 

یا دعوت نکن یا بهش احترام بزار...

کسی که میاد خونت شکمش گشنه نیست و یه وعده غذای تو هیچ دردی ازش دوا نمیکنه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
حرفت درسته ولی لحنت نه...  کسی که میاد خونت گشنش نیست دعوتش کردی اومده  یه بار یادمه چن ...

قبول دارم حرفاتو ولی اینم در نطر بگیر که ماهی یک بار خونه ی همدیگه میریم و  غذاهای ساده رو درست کردیم و اصلمون هم بر این بوده که ساده بگیریم مثلا اگه مهمونیم ظهر بود حتما فکر غذای برنجی میکردم ولی برا شب و اینکه نصفمون بچه آن این غذا رو انتخاب کردم

قبول دارم حرفاتو ولی اینم در نطر بگیر که ماهی یک بار خونه ی همدیگه میریم و  غذاهای ساده رو درست ...

اره ما هم ماهی یه بار دورهمی داشتیم 

توافق رو یه غذای ثابت بود 

مثلاً میگفتن این دوره همه آبگوشت بدن 

یا این دوره همه پلومرغ بدن 

البته دورهمی ما پولی بود هر ماه یه مبلغ ثابتی رو هر خونواده میداد 

صاحبخونه فقط پذیرایی و پختن غذا رو به عهده داشت