2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل این تاپیک بودم بعد فعال نبود دیگه سر نزدم صفحات جلو رفته هنوز نخوندم.

هستی جان من استرس بودم که دست و پا دراوردم.

دوتا مثال می زنم برات:

یه بار گوسی ام تو یه عروسی دزدیدن وای من به حدی ناراحت شدم واسترس داشتم که نگو ببین میگم ناراحت ولی ناراحت نیستم ناراحتی انگار شرایط ارومتری استرس حال بی قراری وبدیه

تمام بدنم وذهنم درگیر می کنه بعد ده روز تمام شرایط ام همین بود در حالیکه به لحاظ مالی شرایط مون متوسطه وچند روز بعد گوشی خریدم هیچ کس خاصی ام تو گوشی ام نبود چون خیلی اهل عکس گرفتن نیستم.

یا یه بار یه مصاحبه از شدت استرس به گریه افتادم قشنگ گریه می کردم یا بداخلاق میشم ودعوا می کنم که چرا من باید در این شرایط قرار بگیرم چرا گوشی من دزدیدن چرا من نازایی داشتم چرا من باید ازمون شرکت کنم یعنی از هر موقعیت روتین زندگی فرار می کنم چون استرس ببش از حدش من از پا در میاره

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

من اوایل این تاپیک بودم بعد فعال نبود دیگه سر نزدم صفحات جلو رفته هنوز نخوندم.هستی جان من استرس بودم ...

برای ازمون رانندگی به حدی استرس داشتم که افسر می خواست خفه ام کنه به نظرش یه ادم دست وپاچلفتی اومدم.بعد شرایط ام برای مدیر اموزشگاه توضیح دادم ایشون گفتن به افسر میگن من قبول کنند وقتی اینو گفت من گفتم خوب پس من قبولم چون افسر شرایط روحی من می دونه باورت میشه چون دیگه خیالم راحت بود واسترس نداشتم نشستم هر چی افسر گفت به راحتی انجام دادم همون مواردی که به متقاضی های دیگه می گفت ازمنم خواست انقدرم خوشحالم شدم که قبولی واقعی شد 

نه از روی چشم پوشی افسر یا سهل گیری اش

منم شاغلم ،شکرخدا درآمدم خوبه ،شغلم آزاده و گاهی خیلی خوبه و گاهی کم کارتر میشم که به تبع درآمدمم کم ...

سفر خیلی خوبه ولی همون سفر میشه کم هزینه تر بری حالا ما نمی دونم سطح سفرتون چطوریه سلیقه تون چطوریه ولی ببین چطوری می تونی هزینه سفرت کاهش بدی ولی اصل سفرت پاربرجا بمونه.

خانما یه کمم در مورد رسیدن به خودمون حرف بزنیمپوشاکتفریحدوست خوباز این دست مسائل.من به شخصه ازمجردی ...

داشتم تاپیک مرکر می کردم رسیدم به این‌پیاپ خودم

خوب در این مورد تا حدودی پیشرفت کردم به جز شومیز سفید که هر خانمی باید داشته باشه ومن نداشتم وخریدم

دوتا شومیز دیگه هم خریدم برای مهمانی ها

فقط یه لباس مجلسی داشتم که شد دوتا

داشتم تاپیک مرکر می کردم رسیدم به این‌پیاپ خودمخوب در این مورد تا حدودی پیشرفت کردم به جز شومیز سفید ...

شادی عزیز،من تو این مورد ضعیف عمل می کنم ،اگه حوصله داشتی برامون بگو ،اون ور دیدم لطف کردی جوابمو دادی راجع به خونه داری ولی روتین به خودت رسیدنت رو هم برام بگو ،ممنونم 

شادی عزیز،من تو این مورد ضعیف عمل می کنم ،اگه حوصله داشتی برامون بگو ،اون ور دیدم لطف کردی جوابمو دا ...

منظورت لباس عزیزم؟خوب من سرچ کردم هر خانمی چه لباسایی باید داشته باشه وبا توجه به شرایط مالی مون سعی کردم کم کم تهیه شون کنم

مثلا هر خانمی باید یه شومیز سفید داشته باشه

یه لباس مجلسی با توجه به استایل اش

یه شومیز مناسب برای مهمانی ها

والی آخر

بعد باید اندامت وسبک پوشش ات مشخص کنی نه اینکه هر چیزی بپوشی

ترکیب رنگ ها باید بشناسی

نقاط قوت وضعف اندامت بشناسی وبدونی اونا چه جوری رفع کنی.

من نسبت به قبل بهتر شدم ولی جای کار داره هنوز

پیج طراحان لباس تو ایسنتا سرچ کن خیلی نکته های خوبی راجبع پوشش میگه وقتی دنبال کنی ناخوداگاه ملکه ذهنت میشه

منظورت لباس عزیزم؟خوب من سرچ کردم هر خانمی چه لباسایی باید داشته باشه وبا توجه به شرایط مالی مون سعی ...

مثلا کسی که پاهای لاغری داره بهتره شلوار گشاد بپوشه.

کسی که بالتنه ظریفی داره می تونه شومیز بپوشه که جلوش چیل یا کراوات داره

یه نکته های اینجوری باز یادم بیاد میگم

چون دقیقا نمی دونم تو چه سبکی باید بگم