مهوا۱۳۷۰ مدیر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 48 عنوان لنفوم هوچکین | مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 60 پست سلام دوستان اطلاعی راجع به لنفوم هوچکین دارید ؟ 1402/05/10 | 09:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهوا۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 48 آره گلم.یکی ک چند سال پیش بود و الان خداروشکر درمان شده.یکی هم الان جلسه سوم شیمی درمانی رو رفته مرسی که جواب میدین
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3453 اونیکه جلسه سوم رفته درد داره؟؟ من کلافه ام از دردا درد گردن و معده آره درد داره.میگه واسه اینه ک دیگه داروها و بدن داره با اون غده یا توده مبارزه میکنه ک ب امید خدا ریشه کن بشه
مهوا۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 48 آره درد داره.میگه واسه اینه ک دیگه داروها و بدن داره با اون غده یا توده مبارزه میکنه ک ب امید خدا ری ... ایشالا که همینجوره
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3453 اونیکه جلسه سوم رفته درد داره؟؟ من کلافه ام از دردا درد گردن و معده گردنش ک آره درد داره.معده ش ک خیلی بهم ریخته.میگه آب هم میخورم درد داره.آب سیب و آب هویج با هم مخلوط کن برا تقویت معده خوبه.آب میوه ها باید تازه باشه
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3453 خدا کنه زودتر بگذره شما کسی رو میشناختی که دچار باشه؟ خدا کمکتون کنه.آره عزیزم یکی از نزدیکانم.وقتی فهمیدم از شدت غصه میخاستم دق کنم...تو دو روز سه کیلو کم کردم.اما چن تا دکتر و متخصص رفتم کلی پرس و جو کردم کلی اطلاعات پیدا کردم
مهوا۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 48 راستی وضعیت موهات در چه حاله؟ دکتر میگفت نمیریزه ولی جلسه دوم که انجام دادم بیشترش ریخت هنوزم داره میریزهدیگه کوتاه کردم خودم
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3453 دکتر میگفت نمیریزه ولی جلسه دوم که انجام دادم بیشترش ریخت هنوزم داره میریزه دیگه کوتا ... چطور گفت نمیریزه.بنظرم خودت با ماشین بتراش.اصلا هم غصه نخور بهتر و قشنگترش در میاری
مهوا۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 48 گردنش ک آره درد داره.معده ش ک خیلی بهم ریخته.میگه آب هم میخورم درد داره. آب سیب و آب هویج با هم مخل ... مرسی از راهنماییت
مهوا۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 48 چطور گفت نمیریزه.بنظرم خودت با ماشین بتراش.اصلا هم غصه نخور بهتر و قشنگترش در میاری میگفت دوز دارو خیلی قوی نیست و نمیریزه یا میگفت خیلی درد نداری فک کنم میخواست امیدواری بده
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3453 میگفت دوز دارو خیلی قوی نیست و نمیریزه یا میگفت خیلی درد نداری فک کنم میخواست امیدواری ... آره شاید.اما دوازده جلسه دورتون طول میکشه.
مهوا۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 48 خدا کمکتون کنه.آره عزیزم یکی از نزدیکانم.وقتی فهمیدم از شدت غصه میخاستم دق کنم...تو دو روز سه کیلو ک ... ایشالا که خدا کمک کنه