2777
2789
دو تا سوال داشتم 1 دخترم یه ماه میشه آب دهنش میاد و همه میگن بخاطر دندونه و علایمش زودتر شروع شده ولی چند روزیه بیقرار شده و فقط ده دقیقه بعد شیر خوردن کیفش کوکه بعدش دیگه شروع میکنه به نق زدن و جیغ و بعدش گریه، دستشم همش تو دهنشه عروسکاشو با ولع میزاره تو دهنش، ممکنه به زودی دندونش دربیاد یا نکنه مشکل دیگه ای داره؟ 2 فک میکنم زیاد میخوابه چون نهایت 1ساعت و نیم یا 2ساعت که بیدار باشه بعدش حتما باید بخوابه بعضی وقتام چرت ده دقیقه ای میزنه، و شبا هم تا دیر وقت نمیخوابه تا 2گاهی بیداره من از 11شروع میکنم که بخوابه چراغ و خاموش میکنم شیرش میدم میزارمش رو پام ولی ننیخوابه یا گریه میکنه یا شروع میکنه به خودشیرینی، حالا نمیدونم کی خوابش تنظیم میشه؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
الان چهار ماه و نیمشه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دندونشه مشکلی نیست ممکنه زیاد طول بکشه تا دندونش بزنه بیرون خوابشم واسه ٤ ماه خوبه معمولا زیاد میخوابن تو این سن سعی کن ساعتش رو تنظیم کنی که بیشتر خوابش بیفته شب که شبا بیدار نمونه
ساغر جون شب دیر میخوابه ولی وقتی خوابید دیگه میخوابه، البته دو شبه زود به زود بیدار میشه اونم با گریه و شیرش میدم میخوابه دوباره
پسرمنم دقیقا همینجوریه دستمو تو دهنش میبره فشار میده وحشناک ولی هیچ خبری از دندونش نیست اب دهنشم از دوماهگی میاد خیلی دکترم گفته اب دهنش بیاد بهتره چون دل درد نمیشه
بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
اب دهن که طبیعیه. خوابش هم همینطور پسرمنم چهارماه و نیمشه خیلی میخوابه. شبا زودتر پروژخی خوابوندنش رو شروع کن و از 8 و 9 شب نذار بخوابه یا نهایت نیم ساعت بخوابه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

حوریا جون یعنی دخترت 4ماه انقد اذیت شد؟ اینجوری که خیلی سخته
برا دندونش قدیمیا میگن اب پیاز بزنیم به لثه خیلی خوبه. لثه گیر بهش بده خب

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فسقلی حسابی هوشیار شده به همه چیزم کار داره سر سفره قاشق رو از من میگیره تو دهن خودش میکنه منکه بهش حریره و لعاب برنج میدم
بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
منم بهش فرنی میدم. این که اب دهنشون میره اصطلاحا دارن لثه سفت میکنن و همه ی بچه ها اینجورین