2777
2789
عنوان

در حال حاضر رژیم برای لاغری دارید؟

794 بازدید | 36 پست

یکم چاق شدم و میخوام هم برای سلامتی هم کاهش وزن و سایز رژیم بگیرم طبق تحقیقاتم فعلا نظرم رو رژیم فستینگه شما نظرتون چیه 

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پاپایا میخورم ده کیلو کم کردم

تغذیه ات تو طول روز چطوره 

منم هدفم تغییر سایزه شکم در آوردم

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 

هم رژیم فستینگ خوبه هم پروتئین زیاد و کربوهیدرات کم

سعی کن رژیم فستینگت رو مطابق اذان صبح و مغرب انجام بدی که هم روزه گرفته باشی هم رژیم باشی

هر روزم نگیر یک روز درمیون یا ۲ روز در هفته و این یو یو شدن کالری باعث میشه زودتر چربی بسوزونی نسبت به اینکه یکسره فست باشی 

از دنیا بیش از آنچه نیاز دارید٬ برندارید                                                  

فستینگ خوبه من قبلا گرفتم همین الانم دارم میگیرم

فقط حواست باشه وقتی غذا نمیخوری به هیچ‌وجه معده رو خالی نذاری چون ممکنه دچار مشکل بشی و اینکه اون زمانیکه غذا میخوری هم پرخوری نکنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تغذیه ات تو طول روز چطوره  منم هدفم تغییر سایزه شکم در آوردم

ببین من هر یک روز در میون نصف قرص میخورم . روزایی ک قرص میخورم اصلا میل ب غذا و هیچی ندارم . گشنمم نمیشه و انرژی زیادی دارم. روزایی ک نمیخورم بزوووور تحمل میکنم ک نخورم

هم رژیم فستینگ خوبه هم پروتئین زیاد و کربوهیدرات کم سعی کن رژیم فستینگت رو مطابق اذان صبح و مغرب ...

شما به عنوان ورزش چیکارمیکنی باشگاه میری؟

خودمم دوست دارم یه جوری مثل روزه باشه اما روزه بخش زیادیش تو طول روز میفته که من همش بیرونم و گرمه و نیاز دارم یه چیزی بخورم اگه اینطوری باشه که ساعت ۸ شب چیزی نخورم تا فرداش برام راحتتره چون یه بخشیش هم که خوابم

بنظرت اینطوری جوابگو هست؟

فستینگ خوبه من قبلا گرفتم همین الانم دارم میگیرم فقط حواست باشه وقتی غذا نمیخوری به هیچ‌وجه معده رو ...

برای اینکه تو تایم غذا نخوردنم معده ام خالی نباشه چی بخورم