2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت یعنی بازم دختر بیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی یگم واقعا ناراحت شدم ازاین حرف توقع نداشتم بهم بگه...

حق داری هی تیکه میندازن و ما سکوت میکنیم که احترام نگه داریم که بحث و دعوا نشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
این سری حرف زد بگو مرد باعث میشه بچه دختر باشه یا پسر وقتی حضرت محمد رو مسخره کردن گفتن دختر دار ...

اره حتما یچیزی بهش میگم این اولین بارش بود گفت و حامله بودمم یبار گفت ایشالله پسر باشه با فلانی کشتی بگیره

حق داری هی تیکه میندازن و ما سکوت میکنیم که احترام نگه داریم که بحث و دعوا نشه

آره بخدا این پسر دوستی تو ایران کی میخواد تموم بشه😢 انقد بدم میاد ازشون و عقایدشون برن گمشن خودش حالا 7 تا پسرداره دوتا دختر اخه پسرات چیکار کردن برات ک نوت بکنه😕😕

بگو خب ولی تند نگو سیاست داشته باش 

دوس ندارم بفهمه اینجوری گفته بفهمه با مامانش دعوا میکنه همه میفهمن بهم تیکه انداخته بدم میاد کسی بدونه این حرفو بهم زده بزا فک کنه برام مهم نیس

آره بخدا این پسر دوستی تو ایران کی میخواد تموم بشه😢 انقد بدم میاد ازشون و عقایدشون برن گمشن خودش حا ...

انشالله دلشون بشکنه روزی صدبار تا آدم بشن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اره حتما یچیزی بهش میگم این اولین بارش بود گفت و حامله بودمم یبار گفت ایشالله پسر باشه با فلانی کشتی ...

سوره کوثر:

ما تو را [چشمه] كوثر داديم (۱)

پس براى پروردگارت نماز گزار و قربانى كن (۲)

دشمنت‏ خود بى‏ تبار خواهد بود (۳)

یعنی دختر برکته و باید شکرشو بجا بیاری..اونی که بد میگه زر میزنه...حرفش مهم نیس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

آره بخدا این پسر دوستی تو ایران کی میخواد تموم بشه😢 انقد بدم میاد ازشون و عقایدشون برن گمشن خودش حا ...

ربطی ب ایران نداره کل مردم جهان دلشون میخواد پسر داشته باشن

بچه عاقبتش بخیر بشه دختر پسر نداره 

خیلی سخت نگیر از حرفش اهمیت نده بعدش جنسیت ک دست تو نیست

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

ربطی ب ایران نداره کل مردم جهان دلشون میخواد پسر داشته باشن بچه عاقبتش بخیر بشه دختر پسر نداره  ...

کاش میتونستم اهمیت ندم😢 بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم مخصوصا میبینم نوه پسر رو بیشتر دوس دارن البته ک خودم  به جای همهههه دوسشون دارم 

[QUOTE=303489883]کاش میتونستم اهمیت ندم😢 بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم مخصوصا میبینم نوه پسر رو بیشتر دوس دارن البته ک ...[/QUOT

خوب کاری میکنی

تنشون سالم باشه خیلی ها در حسرت بچه هستن چ دختر چ پسر

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿