2777
2789
عنوان

تو دلم آشوبه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 52 پست
عادیه  بشین واسش یاسین  و ایت الکرسی بخون الهی به حرمت این شبا همه چیو میزاره کنار و میا ...

انشالله کلی نذر وختم برداشتم براش

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زور نمیشه فقط باید خودش بخواد مصرفش چیه ؟  بهش امید بده سرکوفت نزن باهاش صحبت کن بگو وقتی پ ...

کلی تلاش کردم راضی شد بره کمپ هروئین مصرف میکرد

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
انشالله کلی نذر وختم برداشتم براش

خدا صداتو میشنوه 

صدای منم شنید نا امید نباش منم مثل تو بودم البته شوهرم نبود و اوضاع ما خراب تر بود😔

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
اگه بار اولشه ترک میکنه زیاد درد نداره نگران نباش 

اتفاقا میگن بدترین درد ترک هروئین اینم تحمل درد نداره اصن سریع تشنج میکنه😭

کلی تلاش کردم راضی شد بره کمپ هروئین مصرف میکرد

بذار حداقل سه تا دوره ی بیست و یک روزه بمونه 

هروئین خماریش کمتره ولی ترکش خیلی سخته لامصب 

زندگیو از این رو ب اون رو میکنه فقط خدا کمک کنه

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
با رضايت خودش فرستادي

اصرارای من راضیش کرد

نه داداشم میگفت ۳ تا ۷ روز نهایت خماری داره 

بذار درد بکشه بلکه دیگه نره سمت کوفتیا دلت نسوزه

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
بذار حداقل سه تا دوره ی بیست و یک روزه بمونه  هروئین خماریش کمتره ولی ترکش خیلی سخته لامصب&nbs ...

انشالله بذاره کنار هرکار میکنم فقط ترک کنه

نه نگران نباش من میدونم زیاد درد نداره تریاک و متادون بدتره چون چربه دیر از خون میره بیرون اینم خماریش یه هفتس 

نه داداشم میگفت ۳ تا ۷ روز نهایت خماری داره  بذار درد بکشه بلکه دیگه نره سمت کوفتیا دلت نسوزه

دلم آروم نداره اصلا