2777
2789
عنوان

تو دلم آشوبه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 52 پست
چرا تو هم دیر اقدام کردی؟؟

چون هرراهی رفتم برا ترک ولی باز رفت سمتش

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

او دختر نگران نباش کسی با ترک کردن چیزیش نمیشه ک تازه امشبم حالش خوبه خوبه بهت قول میدم تو کمپ دکتر ...

امشب خوبه ولی با بغض رفت خیلی میترسید اصلا ب حالش فک میکنم گریم میگیره

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
چون هرراهی رفتم برا ترک ولی باز رفت سمتش

دقیقااا عین ما 

ببین باز خدارو شکر شوهر تو نرفته 

مال ما گوشیش رو خاموش کرد رفت شهر دیگه 

ولیی بعد از ۴  سال تلاش بالاخره خودش ترک 

ایشالاا ولی شوهر تو زودتر میزاره کنار

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
دقیقااا عین ما  ببین باز خدارو شکر شوهر تو نرفته  مال ما گوشیش رو خاموش کرد رفت شهر دیگه ...

امروز صبح همچین کاری کرد چندساعتی داشتم دق میکردم

امشب خوبه ولی با بغض رفت خیلی میترسید اصلا ب حالش فک میکنم گریم میگیره

نترسعزیزم بخدا میاد پاک میشه بهتره فکر کردی اونروزا م مصرفمیکرد نشده خماری بکشه حالام مثل اونوقتهاما یه بار برا همیشه دیگه ترک میکنه راحت میشه

امروز صبح همچین کاری کرد چندساعتی داشتم دق میکردم

میدونم خیلی سخته 

خواهر من یه سال و نیم رفت ولی

اصلا یهو روزای خودم یادم افتاد 

ببین خیلی امیدوار باش شوهرت با پای خودش رفته 

من مجبور شدم زنگ بزنم به بیمارستان 

بعد که ناهار اومد خونه به زور از بیمارستان اومدن بردنش 

مردم اون روز من مردم و هیچوقت دیگه اون ادم قبلی نشدم

وقتی التماس کرد که نزار ببرنم ولی من خودم زنک زده بودم اون روز تموم شدم 

خدارو هزار مرتبه شکر با پای خودش رفت الهی که چند وقت بعد سالم برمیگرده پاک پاک

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡