2777
2789
عنوان

با خانوادم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی من جات بودم میذاشتم قرار خواستگاری رو بزارن  بعد مطمئن شو کیس خوبی نیست ( که یه وقت الکی ...

میدونم بهش علاقه ندارم میگه بعد ازدواج علاقه ب وجود میاد و باهاش صحبت کردم اونم کوتاه نمیاد😓

متاسفانه آدم خوبی هم نیس میدونم از این بدبختی میشم

♥️

ای بابا مگه زندگی اوناس ک میخوان برات تصمیم بگیرن خیلی آروم باهاشون حرف بزن

هرکار میکنم هرچی حرف میزنم میگن نه و تو قبلا انتخابتو کردی و با انتخابت گند زدی حالا دیگه نباید رو حرف ما حرف بزنی 

من شخصی رو دوسش داشتم ک همین خانوادم داداشم ب بدترین شکل ممکن بهشون بی احترامی کرد و شب خاستگاری از خونه بیرونشون کرد حالا میگه اگه تو انتخابت درست بود پسره ولت نمیکرد ابرو ما بره و جز این دیگه هیچکس تورو نمیگیره ک از دستت راحت بشیم🥲💔

♥️

از اون ک رفته هیچ خبری ندارم😓

یعنی مطمئن نیستی که بخوادت

پس بیخودی خودتو اذیت نکن

با پسر عمت یمدت رفت و آمد کن اولش شاید غمگین باشی بخاطر عشق قبلی. ولی بخودت این فرصتو بده که یه آدم دیگه رو امتحان کنی شاید بمرور بیشتر ازش خوشت بیاد. قوی باش

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

پناه. بر خدا.ب زور ک عقدت نمیکنن

هر جور ک میتونن باهام رفتار میکنن نمیدونم چیکار کنم یا ب کی بگم بدجور تو عذابم میخاستم ازشون شکایت کنم‌میگن نمیشه از خانوادت شکایت کنی دیگه فکرم ب هیچی نمیرسه😓

♥️

یعنی مطمئن نیستی که بخوادت پس بیخودی خودتو اذیت نکن با پسر عمت یمدت رفت و آمد کن اولش شاید غمگین ب ...

نمیدونم اون سه ماهه رفته و آخرین بار ک باهاش صحبت کردم گفت تو خونتون غرور هممون شکست و دیگه از چشمم افتادی چون مادرم بخاطر کارتون ی هفته بیمارستان بود و گفت میخاد از ایران بره واسه همیشه دیگه ازش خبری ندارم

و پسر عمه م آدم درستی نیس میدونم بدبختی از این میشم ب بابام میگم بزار همینجا بمونم هیچ خرجی نمیزارم رو دستت هیچی نمیخام فقط بزار بمونم میگه ب حرف داداشت گوش کن باید بری سر زندگیت💔😓

♥️

نمیدونم اون سه ماهه رفته و آخرین بار ک باهاش صحبت کردم گفت تو خونتون غرور هممون شکست و دیگه از چشمم ...

خانوادتو تهدید کن که یه بلایی سر خودت میاری

شاید ترسیدن

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته