2777
2789
عنوان

کسانی که به دادگاه و .. واردین بیاین

238 بازدید | 36 پست

دوستان این شوهره بیشرف من 

چند ماهه که از خونه رفته بخاطره یه زن دیگه و یبارم برگشت منو به قصد کشت زد و من پاهام تو گچ بود یه ماه و نیم امشب شب تولدمه همش تهدید میکنه من نامه از دادگاه گرفتم میخوام بیام خونه نزاری با مامور میام میتونه همچین کاری کنه؟ من تمام قفل درب و عوض کردم شش ماهه رفته من ازش میترسم چیکار کنم نزارم بیاد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه به نامه اگه به نامت باشه هیچ غلطی نمیتونه بکنه چرا وقتی زدت نرفتی پزشکی قانونی ازش شکایت کنی

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

طلاق غیابی بگیرببخشیداونجاشم پاره کن بده بمیره باهامون ج....ده اعصابم خرابه ازهرچیز نامردکه اسمش مرد.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اون هرزه روگرفته؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خونه به نامه اگه به نامت باشه هیچ غلطی نمیتونه بکنه چرا وقتی زدت نرفتی پزشکی قانونی ازش شکایت کنی

سه دونگ بناممه سه دونگ بنام اون منتها منو‌بخاطر رابطش با زن باباش ترک کرد وقتی هم‌اومد میخواست مدارک گوشیمو بگیره نزاشتم منو‌زد همسایه هام شهادت دادن 

واقعا گاهی اوقات برای خودمون که زنیم  کلی غصه میخورم چرا باید همش یکی بالا سرمون باشه و ادعای بزرگی کنه برامون چرا اینقدر ما ضعیفیم چرا ما موجودات مظلومی هستیم😩

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟