2777
2789
عنوان

کسانی که به دادگاه و .. واردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن باباشه عزیزم باهاش رابطه داره من تمام ویسا و چتاشو دارم با زنه هم دعوام شد انقدر وقیحه میگه خوب ک ...

وای چقدر زنه هرزه هست اونوقت پدر شوهرت زندس یعنی دوتاشون با یه زنن🤢🤮چندشای هوس باز رو لعنت بهشون لعنت به هرچی هرزه و خائن هست

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

پلیس فتا باید برم یا دفتر خدمات قضایی ؟

میخوام به جرم رابطه نامشروع هم از جفتشون شکایت کنم 

الان تهدید کرده خونه و‌ماشینم ازت میگیرم میگم هبه ست درصورتی که من قبل ازدواجم خونه داشتم و با خودم اوردم دادم به این بیشرف

زن باباشه عزیزم باهاش رابطه داره من تمام ویسا و چتاشو دارم با زنه هم دعوام شد انقدر وقیحه میگه خوب ک ...

خداازجفتشون نگدر ه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

افرین.حکم زنا براش میبرن شکایتش کن جفت چشماش در میارن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
پلیس فتا باید برم یا دفتر خدمات قضایی ؟ میخوام به جرم رابطه نامشروع هم از جفتشون شکایت کنم  ا ...

کلا گوشیت ببر کلانتری همه ماجرا براشون بگو اونا راه و چاه دقیق نشونت میدن

حتی بگو امنیت جانی ندارم تهدید ب قتل کرده تهدید ب همه چی کرده

سر۲۴ساعت میگرن میکوننش تو گونی

اما ی ادم خبره ببر و کلانتری بگو که چکار کنی

وکیل فس فس میکنه و دنبال پوله خودت انجام بدی سریعتر جواب میگیری گلم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
ایشالله انقدر عذابم داده که نگوو تو زندگی بخاطرش از بچه دار شدنممم گذشتم خدا لعنتش کنه

ولی فکر کنم ویس قبول نکنه.و اسکرین شات.اما ضبط صدا قبول میکنن.تاکیید کن تهدید ب قتلم کرده

ک فوری بگیرنش

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
ولی فکر کنم ویس قبول نکنه.و اسکرین شات.اما ضبط صدا قبول میکنن.تاکیید کن تهدید ب قتلم کرده ک فوری بگ ...

اره عزیزم جلوی خودم با زنه صحبت کرد و ما سه تایی دعوا کردیم ولی من ظبط کردم نه یکی ده تا ویس دارم ازشون پیامکاشم باید بکم قاضی  دربیاره