2777
2789

همش راجع به دعا برا بارداری و قرص و جینسینگ و گرده نخل و اینچیزا 😁

چقد استرس داشتم نکنه بچه دار نشم خدانکرده😱

8سال گذشته از اونموقعا بعد الان دوتا وروجک  پشت سرهمی دارم فقط میخام از دستشون در برم یه نیمساعت یه ساعت واسه خودم باشم🥴🥴 🤭

یکسال و نیم اقدام بودم تا خدا دامنمو سبز کرد بعد بچه اولم دوسال ونیمه بود که خداخواسته دومی رو باردار شدم

روز همه منتظرای نی نی ان شاء الله هر چه زودتر دامن همه سبز بشه و صدای بچه بپیچه تو خونه هاتون 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش گفتم تو کاربریام چله شوهر کردن دعا برا بخت گشایی اما میبینم خندم نمیگیره چون هنوز ک هنوزه ول ...

عزیزم ان شاء الله که هر چه زودتر به خواسته دلت برسی و خوشبخت بشی 🙏💙

من یادمه اونروزا یکی بود اطرافمون بهش میگفتن بی بی،،، گرفتاری مردمو حل میکرد، دعانویس نبود ولی آیندتو میدید انگار،،،، پیش اونم رفتم برا بارداری ببینم چی میگه بهم،،، گفت خودت سالمی، شوهرت سالمه، بچتونم سالمه فقط هرموقع خدا صلاح بدونه،،، عجله نکن

حالا شماهم ان شاء الله هر چی خیره و صلاحته برات پیش بیاد گلم 🌺