2777
2789
عنوان

تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 47 پست
کاش منم عقد بودم تو عقد عالی بود کلا عالی بود یه ساله عادت کرده به هرزگی مزش رفته زیره دندونش منو بچ ...

اون ازقبل باهاش دوست بوده فکر کنم اصلا ازهم جدانشدن هردو هم متاهل بعد شیش ماه فهمیدم خدالعنتشون کنه ولی منو دوسم داشت نمیدونم چرا اینکارو باهام کرد

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
آره خداروشکر عروسی نکردیم اما اگه اون طلاق نمیخواست یه فرصت بهش داده بودم بخاطر عشقی ک بهش داشتم

من مجردم ولی به نظرم بزور اون هم کسی که نمیخواد باشه و مرد هم هست نمیشه نگه داشت

بمیرم برای قلبت 💔

بعضی آدما لیاقت ندارن زندگیت رو از نو شروع بکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا مردا همچین شدن عیییییییی عبییی

خدا لعنتشون کنه هم مرد هم زن خیانتکارو 

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
کاش منم عقد بودم تو عقد عالی بود کلا عالی بود یه ساله عادت کرده به هرزگی مزش رفته زیره دندونش منو بچ ...

اگه فکر میکنی دست برمیداره بخاطر بچه هات یه فرصت بهش بده 

خدا رو شکر کن زودتر فهمیدی چجوریه اگه بعد اینکه عروسی بچه دار شدن میفهمیدی که بدتر بود

آره خداروشکر ولی همدیگه رو دوس داشتیم ازده سال قبل خیلی سختمه همش قسم میخوره چیزی بینمون نبود فقط درحد زنگ بود 

من مجردم ولی به نظرم بزور اون هم کسی که نمیخواد باشه و مرد هم هست نمیشه نگه داشت بمیرم برای قلبت 💔 ...

آره بزور نمیشه کسیو نگه داشت خدانکنه عزیزم  لیاقت عشق پاکی ک بهش داشتم رو نداشت بره پی لیاقت خودش

عزیزم می‌دونم درکت میکنم ولی خودتو ازیت نکن 

سعی خودمو میکنم اما گاهی نمیتونم حتی نفس بکشم انقد ک داغونم شب وروزم عذاب شده فقط ازخدا میخوام صبروتحملشو بهم بده بتونم این روزا رو بگذرونم 

سعی خودمو میکنم اما گاهی نمیتونم حتی نفس بکشم انقد ک داغونم شب وروزم عذاب شده فقط ازخدا میخوام صبروت ...

میده عزیزم ناراحت نباش چند وقته فهمیدی خیانت می‌کنه اون مگه دوست نداشت چرا خیانت کرد 

میده عزیزم ناراحت نباش چند وقته فهمیدی خیانت می‌کنه اون مگه دوست نداشت چرا خیانت کرد 

سه ماهه  میگفت اون ولش نمیکرد اما من میگم دروغ میگفت ذات ک خراب باشه دوست داشتن حالیش نمیشه

چجوری طاقت میارید؟؟؟؟؟ 😢💔

امیدوارم هیچ وقت نفهمی چجوری طاقت میارم و درکم نکنی که ببینی با دوتا بچه کوچیکه وابسته وقتی پدرت رات نده خونش چاره ای هم مگه جز تحمل دادی وقتی شغل و پول و مهریه نداری