2777
2789
عنوان

تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف یه مرداد ماهی ک واس مردا حالش بد باشه😂😂😂 ت خودت  ی پا اسطوره ای

فداتشم ❤

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
شوهره منم امشب دوباره چتاشو دیدم با دوس دخترش ولی فقط و فقط فکره بچه هامم نمیدونم چیکارشون کنم نمیتو ...

اخه چرا مردا همچین شدن عیییییییی عبییی

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
خاک تو سرش راستی تولدت مبارک منم ۱ مرداد تولدم بود 

ممنون عزیزم زنده باشی تولد خودتم باتاخیر مبارک 😍

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
شوهره منم امشب دوباره چتاشو دیدم با دوس دخترش ولی فقط و فقط فکره بچه هامم نمیدونم چیکارشون کنم نمیتو ...

نه عزیزم عقدیم خدا لعنت کنه مردای خیانت کارو

اخه چرا مردا همچین شدن عیییییییی عبییی

کاش منم عقد بودم تو عقد عالی بود کلا عالی بود یه ساله عادت کرده به هرزگی مزش رفته زیره دندونش منو بچه هامو بدبخت کرد حالا کجا برم چجوری تحمل کنم بچه هام چی آخه چجوری ولشون کنم اونا بدون من میمیرن

وای تو عقد خیانت کرد دوسش داری 

آره خیلی سختمه دارم جون میدم 💔ولی دیگه همه چی تموم شده درخواست طلاق توافقی دادیم 

بهتر حالا میرفتی یه بچه این وسط بود خوبه

آره خداروشکر عروسی نکردیم اما اگه اون طلاق نمیخواست یه فرصت بهش داده بودم بخاطر عشقی ک بهش داشتم