2777
2789

من ۲۶تیر ماه آی یو آی انجام دادم ۲۵روز گذشت آزم منفی شده 

کسی بود آز دومش مثبت بشه😔😔😔

تعداد رای : 1
نظرسنجی
آی یو آی
1
100%
آی یو آی
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه سر 17 روز 18 روز نشون میده. انشالله ایندفعه. منم با دوم با ای یو ای باردار شدم

بار اول انقدر دکتر با اطمینان گفت وضعیتت عالیه و فلانه من گفتم اولین بار جواب میگیرم امام جواب بتا ۲شد حالم گرفته شد

انتقال دوم و کی انجام میدن مجدد؟؟

ماه بعد میتونی بری. ایندفعه رعایت کن. اصلا بیرون نرو. دراز بکش همش پاتو بالا بده. نشاسته یه قاشق تو آب سرد حل کن بخور صبح ناشتا، شبا شیاف بزار. ماشین هم سوار نشو

بار اول انقدر دکتر با اطمینان گفت وضعیتت عالیه و فلانه من گفتم اولین بار جواب میگیرم امام جواب بتا ۲ ...

غلط کرد بمنم بار اول ازین چرتا گفتن.  ولی بنظرم بستگی ب رعایت خودت داره. انتقال ک دادن نیم ساعت همونجا تو مطب پاتو بالا بده اونجا بمون بعده نیم ساعت بلندشو

ماه بعد میتونی بری. ایندفعه رعایت کن. اصلا بیرون نرو. دراز بکش همش پاتو بالا بده. نشاسته یه قاشق تو ...

۲هفته دقیق خونه بودم اصلا جایی نرفتم‌همش دراز کش بودم

نمیدونم مصلحت خدا چیه هی حالمو میگیره