2777
2789

بجه ها چندسال پیش از یکی از نزدیکام پول گرفتم چندماه بعد پس دادم ولی مدرکی ندارم ممکنه پرینت چندسال پیش رو برم بانک بگیرم یا راه حل دیگه ای دارید؟  درضمن اون کارتو هم عوض کردم چون تاریخ انقضاش رسیده بود  

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی بچه ها اینقدر اعصابم خورد شد بهم گفت کی میخوای پولمو بدی یه لحظه هنگ کردم

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی
اون زمان که بحساب اش واریز کردی بعدش بهش خبر دادی؟ شاید متوجه نشده واریزی از طرف تو بوده

اره براش قبض فرستادم

برو بانک حتما کمکت میکنن و صورتحساب اون تاریخ رو بهت میدن... اون حسابی که بهش واریز کردی به اسم خود ...

اره عزیز ممنون از راهنماییتون

اره عزیز ممنون از راهنماییتون

هم تو واتس قبض فرستادم هم زنگ زدم حتی برام یه مبلغیو کم کرد قشنگ یادمه