2777
2789
عنوان

شما برای صبحونه چی میخورید؟

368 بازدید | 66 پست

من جو دو سر پرک سه قاشق با ۵ قاشق شیر قاطی میکنم و موز و گردو هم خورد مبکنم و میریزم داخلش از شب و همراه نون و پنیر و قهوه میخوره صبحا قبل ورزش

به نظرتون خوبه؟کم نیس

نه کم نیست😂

من نون پنیر گوجه خیار میخورم 😐

یا نیمرو 

اکثرا هم صبونه نمیخورم

گـر نگهـدار من آنـ است کـه من میدانم‍     شیشـه را در بغل سنگ نگهـ میدارد ⁦👁️‍🗨️⁩💙

دو سه تا بیسکوییت پتی بور همین

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ی شات اسپرسو با بیسکویبت ترد

عاشق ترکیبشم

بعد تا ساعت ۱۰ لقمه نون پنیر گوجه خیاری ..کرع مربایی چیزی زیاد اهل صبحانه نیستم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

من فقط اوتمیل میخورم دیگه نون و پنیر نمیخورم 

بعضی روزا نیمرو بدون روغن 

بعضی روزا شیر و بیسکوییت رژیمی 

گهگداری هم نون و پنیر و گردو 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

شیر موز یا شیر کاکائو کیک. نیمرو 

از چایی و شیر خالی  با پنیر متنفرم اول صبح

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

نمیخورم 

بخورمم یه دونه فقط نون تست حالا یا با پنیر یا نوتلا و.. 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

خوبه ولی به نظرم ترکیب شیر با میوه خوب نیس 

من گاهی شیر با غلات صبحانه میخورم 

همون جو و چیپس خرما یا دارچین یا کاکائو و بادام هندی یا مغزهای دیگه

گاهی نیمرو گاهی عصاره مالت جو 

کره بادوم زمینی هم کنار اینا باشه خوبه ولی بدون شکر 

یه مارکی هست پروتئین وی داره روش عکس بازو ورزشکاریه خیلی خوشمزه است

یادش بخیر یه زمانی نزذیک به یه سنگک رو میخوردم🫠🫠🫠

الان رژیمم😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔