2777
2789
عنوان

تولد گرفتم برای همسرم😔💔+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5316 بازدید | 112 پست
آره خبر نداشت اما نمیدونم چرا انقدر دلم گرفت 

ای جانم عزیزم درکت میکنم خیلی حس بدی هست آدم فکرش کلی رویا بافی میکنه بعد عکس اونی که فکر میکردی میشه بد میخوره تو برجک آدم ..

سوره طلاق بخون الان با دل شکستت برای آشتی خیلی جواب میده ..‌ ۱۰۱ بار هم یاودود بخون به همون کیک .. شوهرت بخوره دلش نرم بشه از قهر دربیاد

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
شما خیلی اشتباه کردی وقتی سر مسئله مهمی دعوا کردید و هنوز آشتی نکردید ، دلتون هوس تبریک گفتن کرده و ...

بازیچه چیه عزیزم 

تولد پدرشو میخواست تبریک بگه 

کلیم ذوق داشت 

اون از این دلخوریا بیخبره 

من لایک نکن ترین کاربر این سایتم💁🏻‍♀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیک تو یخچال جلو چشمش بزار گلم همینطور بلکه شرمنده پسرش بشه

اسی اگه دوست داشتی بگو قهرت سر چیه که باید حل بشه!؟

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
یعنی ادم انقدر کینه ای ک تولدش باشه و نیاد خونه پیش زن و بچه اش

بهتر از بعضیا هست که انگار وحشیها میفتن به جون زن و بچشون،

در ضمن احتمالا خبر نداشته که چه خبره ،خیلی ادما بیشتر ،گذشت زمان میتونه حالشونو بهتر کنه

دلم گرفت البته اونکه نمیدونس خونه چ خبره اما من ناراحتم 

الهی گلم درکت میکنم حق داری دلگیر بشی اما اون هم نمیدونسته،اگر با توجه به اخلاقش فکر میکنی کار خوبیه و اثر داره حالا که تا اینجا زحمت کشیدی پاشو با پسرت با کیک و شمع روشن برو پشت بام پیشش 

عزیزم باید صداش میزدی یه لحطه بیا تو اونکه خبر نداشته تو هم بیخودی ناراحتی  والا میشد شب خ ...

۲ بار صداش زد بجای یکبارو نیومد ..

یعنی گفت الان میام و نیومد 

وقتی اینارو میبینم دلم نمیخاد متاهل بشم تا درد این تنهایی رو هم بکشم

نشو ما شدیم به چیز خوردن افتادیم 😕

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
الهی گلم درکت میکنم حق داری دلگیر بشی اما اون هم نمیدونسته،اگر با توجه به اخلاقش فکر میکنی کار خوبیه ...

نیستش اونجام عزیزم رفته بیرون 

آره دلم نمیخواست بخاطر دلخوری تولدشو تبریک نگم فقط ۱ روز توسال تولد آدمه ...

دیگه روز بعدش مزه نمیده 

گفتم که همین امشب انجام بدم ک اینجوری شد 

کیک و گلو گذاشتم رو اپن سهم پسرمم دادم خورد  اومدم اتاق

عزیز دلم...🥺میدونم دلت شکست موضوع دعواتون چی بود

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون