2777
2789

من سه ساله اقدامم و باردار نشدم همسرم  سه سال قبل واریکوسل داشت و عمل کرد بعد عمل تحرک اسپرمش هنوز پایینه اقدام کردم کلینیک ناباروری نوین مشهد دکتر منصوری عکس رنگی نوشتن واسم خداروشکر مشکلی نداشتم حالا باید مراجعه کنم و نوبت iui بگیرم میخواستم بپرسم شماهایی که انجام دادین مشکلتون چی بوده و بعد چندبار باردار شدین؟

ممنون میشم اگرتجربه ای دارین منم در جریانش بذارین🙏

ممنونم خدا جون...

اونایی ک تنبلی دارن هم میتونن iu انجام بدن؟

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

خود عکس رنگی باعث شده خیلی ها باردار بشن اگه مشکل ی ندارین فعلا صبر کن دوماه بعد عکس رنگی ،iuiکن 

🌱 «گذرم تا به در خانه‌ات افتاد حسین خانه آباد شدم خانه‌ات آباد حسین...» ✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی ک تنبلی دارن هم میتونن iu انجام بدن؟

منم دقیق نمیدونم عزیزم ولی توی تاپیکا خوندم بهت دارو میدن قبلش دوره تخمک گذاریت چند روزی میری سونو اگ فولی خوب داشتی iui انجام میدن

ممنونم خدا جون...
خود عکس رنگی باعث شده خیلی ها باردار بشن اگه مشکل ی ندارین فعلا صبر کن دوماه بعد عکس رنگی ،iuiکن&nbs ...

خودم که مشکلی ندارم همسرم تحرک اسپرمش کمه

نمیدونم بخدا دگ خسته شدم سه ساله دیگه😔

ممنونم خدا جون...
خودم که مشکلی ندارم همسرم تحرک اسپرمش کمه نمیدونم بخدا دگ خسته شدم سه ساله دیگه😔

منم چند ساله باز خوبه تو عکس رنگیت خوب بوده ممکنه چون جفت لوله هام بسته بود نتونستم دردشو تحمل کنم کلا بیخیال شدم منتظرم خدا معجزه کنه فقط

🌱 «گذرم تا به در خانه‌ات افتاد حسین خانه آباد شدم خانه‌ات آباد حسین...» ✨️
منم چند ساله باز خوبه تو عکس رنگیت خوب بوده ممکنه چون جفت لوله هام بسته بود نتونستم دردشو تحمل کنم ک ...

من خیلی استرس داشتم با بیهوشی انجام دادم

ان شاالله خدا دل شماهم هرچی زودتر. شاد کنه عزیزدلم

ممنونم خدا جون...
خودم که مشکلی ندارم همسرم تحرک اسپرمش کمه نمیدونم بخدا دگ خسته شدم سه ساله دیگه😔

شوهر منم واریکوسل داشت یک سال بعد از عمل سه بار پشت هم آی یو آی انجام دادم نشد، دقیقا ماهی که دکتر استراحت داد طبیعی باردار شدم، ان‌شاءالله شما هم زودتر جواب می‌گیری

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها بود، طلبِ عشق زِهر بی سر و پایی نکنیم👌🏻 عشقم همسرم، جونم دخترم👨‍👩‍👧
شوهر منم واریکوسل داشت یک سال بعد از عمل سه بار پشت هم آی یو آی انجام دادم نشد، دقیقا ماهی که د ...

ان شاالله عزیزم

ممنونم ازت❤️

خداروشکر که به حاجت دلت رسیدی

ممنونم خدا جون...
من خیلی استرس داشتم با بیهوشی انجام دادم ان شاالله خدا دل شماهم هرچی زودتر. شاد کنه عزیزدلم

قرص‌هایی هست که برای تقویت اسپرم خیلی خوبه، البته خارجی و کم یابه، به دکترتون بگین براتون بنویسه اگه بتونین بخرین عالیه

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها بود، طلبِ عشق زِهر بی سر و پایی نکنیم👌🏻 عشقم همسرم، جونم دخترم👨‍👩‍👧
قرص‌هایی هست که برای تقویت اسپرم خیلی خوبه، البته خارجی و کم یابه، به دکترتون بگین براتون بنویسه اگه ...

دکتر داده به همسرم

دوتابستش شده یک و نیم

نمیدونم خوبن یانه

فعلا داره مصرف میکنه

اگر اسم خاصی میدونی شما ممنون میشم بگین

ممنونم خدا جون...
دکتر داده به همسرم دوتابستش شده یک و نیم نمیدونم خوبن یانه فعلا داره مصرف میکنه اگر اسم خاصی مید ...

بله گرونه، والا اسمش یادم نمیاد فقط یادمه انواع ویتامین‌ها تو اون قرصِ بود.