2777
2789
عنوان

کسی هست به حرفام گوش بده

150 بازدید | 27 پست

خیلی خسته ام کسی رو ندارم حرف بزنم دلم داره میترکه

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارکنم من دیگه نمیکشم کلا روحم مرده انگار همه فکر میکنن خوشبختم اما پشت زندگیم جور دیگه ایه

امروز خونه ی مامانم بودم عصر زنگ زدم که میای دنبالمون گفت اره بشینین میام منتظرموندم نیومد زنگ زدم گفت نمیام چرا تا الان نشستی خودت باید زودتر میرفتی گفتم عیب نداره الان میام خودم اومدم بهانه گرفت که چرا خودت نیومدی زودتر و....

خب ادامش

گفتم اخه گفتی میای دنبالمون گفت خفه شو تو بایدخودت میومدی کمربندشو کشید و لت وپارم کرد

چراکسی روندارم حرف بزنم خسته ام دلم میخواد حرف بزنم اونقدربگم تاخوابم بگیره

گفتم اخه گفتی میای دنبالمون گفت خفه شو تو بایدخودت میومدی کمربندشو کشید و لت وپارم کرد

بارچندمشه؟

نزارحس کنه بی کسی وقه نظرم فهمیده هرکارکنه به کسی نمیگی هیچ ترسی نداره به نظرم بایدبه پدرت یابرادرت بگی یه گوشمالی حسابی بدن بهش بایدبتروننش انقدرخودتوضعیغ نشون نده که زدت ازخودت دفاعی نکنیوبه کسیم نگی‌ جیغ ودادکن بگومیرم ازت شکایت میکنم مخصوصاجیغ بکش ازآبروت نترس آچالبته آبروتونمیره ابرواون میره سعی کن بترسونش حالایاازپدرت ویرادرت یاازشکایت نزارفک کنه بی دفاعی