2777
2789
عنوان

کسی هست به حرفام گوش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 27 پست
بارچندمشه؟ نزارحس کنه بی کسی وقه نظرم فهمیده هرکارکنه به کسی نمیگی هیچ ترسی نداره به نظرم بایدبه پد ...

کتک بار اولشه ای خواهر کدوم برادر برادرم منو اصلا نمیبینه پدرم اصلا نمیتونم بگم اگه بگم کمرش میشکنه

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍
چراکسی روندارم حرف بزنم خسته ام دلم میخواد حرف بزنم اونقدربگم تاخوابم بگیره

عزیزم من هستم به نظرم حتماحتمابه مادری چیزی بگوبع به پدرت بگن تاحسلب کاردستش بیاداین نظرمه وقتی انقدربی شرمانه ووقیح اینکارومیکنه یعنی عادی شده براش سرهمچین قضیه کوچیکی اون متوجه شده نمیگی ودفاعی نمیترسه به نظرم حتمابایدبه کسی بگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارچندمشه؟ نزارحس کنه بی کسی وقه نظرم فهمیده هرکارکنه به کسی نمیگی هیچ ترسی نداره به نظرم بایدبه پد ...

به نظرتون چرا حالت تهوع ومعده درد دارم

کتک بار اولشه ای خواهر کدوم برادر برادرم منو اصلا نمیبینه پدرم اصلا نمیتونم بگم اگه بگم کمرش میشکنه

شایدسریه موضوع دیگه ام ناراحت بوده حتماتنهادلیلش این قضیه نبوده یامشکلات روحی روش بوده مثل قصدوقرض وفلان اگه تابه حال بعد10سال اینکارونکرده یه دفعه اینکاروکرده به نظرم خیلی تعجبیه حتماکم محلی کن قهرکن تایه چندمدت پس جوابشونده بزارعذاب بکشع

عزیزم من هستم به نظرم حتماحتمابه مادری چیزی بگوبع به پدرت بگن تاحسلب کاردستش بیاداین نظرمه وقتی انقد ...

مادرم سرطان داره جلوش بگم دیگه از دست میره خواهرم ماشالله خداروشکر وضعش خوبه اما همدرد من نیست بگم دو روز دیگه میکوبه سرم

مادرم سرطان داره جلوش بگم دیگه از دست میره خواهرم ماشالله خداروشکر وضعش خوبه اما همدرد من نیست بگم د ...

آهان ،راستش روبخوای منم همینجوریم اصلاازبحث هامون به خانوادم چیزی نمیگم ولی تواین یه مورددیدم اینجوریه گفتم بگو ولی حالاکه میگی باراولشه ونمیتونی به کسی هم بگی پس خودت سعی کن درستش کنی قوی باشی قهرباشی تایه مدت آشتی نکنی بعدش که اومدبراآشتی وبه غلط کردن افتادناراحتیت روبروزبدی وصحبت کنی وحرفای تودلتوبه خودش بگی من خودم همچین آدمیم یعنی وقتی باهمسرم بحثم میشه یکم بی محلی میکنم سریع متوجه میشه تامیادجلوناراحتیموعلتشووحرفای توی دلموبهش میگم اینجچری سبک میشم وحس خوبی پیدامیکنم

آهان ،راستش روبخوای منم همینجوریم اصلاازبحث هامون به خانوادم چیزی نمیگم ولی تواین یه مورددیدم اینجور ...

مرسی عزیزم دلم یکم خالی شد احتیاج داشتم به یه نفربگم

جای زخم ها چی بزنم خوب بشه 

نمیدونم بایدچی بزنی بزن توگوگل‌ بیادبرات ولی من جای توبودم لباس بازمیپوشیدم تاهمه جاهاب کبودی معلوم شه ببینه بلکه عذاب وجدانش فعال شه تووجودش

نمیدونم بایدچی بزنی بزن توگوگل‌ بیادبرات ولی من جای توبودم لباس بازمیپوشیدم تاهمه جاهاب کبودی معلوم ...

بله حتما این کارو میکنم که ببینه چی اورده به سرم توی 28سالگی روحمو کشته