2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به فرم بدنت داره

من چون نه پهلو داشتم نه شکم ، همون ۳/۵ماهگی مثل ی توپ کوچولو زده بود بیرون پنج ماهگی قشنگ شکمم مشخص بود دیگه 

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
6ماه

من 6 ماهم پس چرا شکم ندارم😅 

البته امروز اولین روز 6 ماهگیه😮‍💨

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بستگی به فرم بدنت داره من چون نه پهلو داشتم نه شکم ، همون ۳/۵ماهگی مثل ی توپ کوچولو زده بود بیرون پ ...

من تپلم شکم داشتم سفت الان مشخص نی دلم میخاد همین جوری بمونم پیدا نباشه فقط جنین رشد کنه

منی که لاغرم و توی ۴ماه کم کم داره میاد جلو واسه قندت چیزای که قندداره کم بخور خیارو بخور سرچ کن

نمیخورم خیلی کم چیزای قند دارم میخورم اما ارث لامصب بهم رسیده 😢

من دوست دارم همین جوری بمونم پیدا نباشه ولی جنین رشد کنه

نمیشه ک اما اگه زیاد وزنت بالانره بعد از زایمان همینجوری عالی میمونی 

من ۱۱کیلو اضافه کردم فردای زایمان یک کیلوش موند ده کیلوش بچه وجفت واب واینا بود خیلی سریع برگشتم به حالت اول با شیردهی

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔
من تپلم شکم داشتم سفت الان مشخص نی دلم میخاد همین جوری بمونم پیدا نباشه فقط جنین رشد کنه

دیر شکم میزنی پس

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
نمیشه ک اما اگه زیاد وزنت بالانره بعد از زایمان همینجوری عالی میمونی  من ۱۱کیلو اضافه کردم فرد ...

من چون قند و تیروئید دارم خودش خود به خود بالا میره با اینکه خیلی رعایت میکنم طبیعی بهتر برای لاغر بودن بعدش؟ 

من ماه دومم،شکمم بزرگ شده چون بارداری دومم هست،خوشبحال اونایی که شکم ندارند تا ۵ ۶ ماه،اصلا دوس ندارم شکمم بزرگ شه،برای قند برو درمانگاه معرفی کنن پیش متخصص تغذیه مشاوره میده

خدایا خودت حفظش کن🙏