2777
2789

حدود۳ماهه یک هفته قبل قاعدگی لکه بینی دارم شکمم و....سرده این ماهم اصلاپریود نشدم

دکترگیاهی تشخیص دادسردی رحمه یسری چیزای گیاهی داده ولی حس میکنم تغییری نکردم؟خیلی کلافه ام

شما خودتون یااطرافیانتون این مشکلو داشتن؟چجوری اوکی شدن؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من...حذف کااااامل سردیجات...کااااامل هاااااا.یه سری داروی گیاهی و یک روز در میان بادکش رحم و تخمدان غیر از زمان پریودی

البته چند وقته که بخاطر بسته شدن لوله رحم دیگه دلسرد شدم ب گرم کردن رحم و بیخیال شدم یه جورایی.الان باز علائم سردی تو رحم رو حس میکنم

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
منم از یه هفته قبل لکه بینی دارم اعصاب خوردیه نمی‌دونم چیکار کنم. دارو گیاهی چی داد بهتون؟

منم اینجوریم شمام شکم و پهلوایناتون سرده؟

گفت صبحاناشتا عسل و سیاه دانه کوبیده شده بخور

روزی ی استکانم عرق رازیانه و شبام با روغن ماساژ بدم شکممو الان بعدیکماه اثرنکرده چندان

حلوای خرما با گرده نخل درست کن بخور عسل و سیاهدونه صبح ها لبنیات حذف گوشتت بوقلمون باشه 

حلوای خرما چجوریه؟

من اصلا لبنیات و سردی ازقبلم نمیخوردم دلیلش چیه،

منم اینجوریم شمام شکم و پهلوایناتون سرده؟ گفت صبحاناشتا عسل و سیاه دانه کوبیده شده بخور روزی ی است ...

بله منم سرده. من دو سه ماه خوردم عسل و سیاهدونه خیلی بهتر شده بود از یک هفته شده بود دوروز که دوباره تنبلی کردم نخوردم مجدد همون جوری شدم

بله من...حذف کااااامل سردیجات...کااااامل هاااااا.یه سری داروی گیاهی و یک روز در میان بادکش رحم و تخم ...

خودتون بادکش میکردید؟بعداز درمان کامل باز سردی و لبنیات مصرف کردید که باز سردشده؟

حلوای خرما چجوریه؟ من اصلا لبنیات و سردی ازقبلم نمیخوردم دلیلش چیه،

خرما رو هسته شو جدا کن حتما قبل خرید بگو خرما برای حلوا میخام

بعد که هسته شو جدا کردی با دست مشتش بزن بعد روغن کنجد بریز خرما رو تفت بده داخلش بعد شعله رو ببند

گرده نخل 

پودرقرص کمر 

فلفل سیاه

دارچین 

زنجبیل 

مغز گردو 

بزن بهش 

بعدم مثل حالت توپکی درش بیار پودر نارگیل بریز روش نوش جان کن از اول پریودی تا ۱۴ اگه اقدامی اگه نیستی مرتب بخور 

من میدونم توی ماه صفر باردار میشم😉 صلوات بفرست 😗
بله منم سرده. من دو سه ماه خوردم عسل و سیاهدونه خیلی بهتر شده بود از یک هفته شده بود دوروز که دوباره ...

من الان یکماهه مصرف میکنم ولی کلا پریود نشدممم بازحداقل منظمم نبود پریودیام نهایت۴و۵روز بود فاصلش الان ازکیه پریودنشدم علائمشم ندارم قبلا۱۰روز قبل سینه هام دردمیگرفت دلم تیرمیکشید الان انگارنه انگار شماهم اینجوری شدید؟

حتما عرق رازیانه هم بگیرید روغن سیاهدانه هم بزنید شاید برای شما جواب داد

خودتون بادکش میکردید؟بعداز درمان کامل باز سردی و لبنیات مصرف کردید که باز سردشده؟

همسرم برام بادکش میذاشت...میوه مصرف کردمو بادکش رو کنار گذاشتم.داروهامم درست و درمون مصرف نکردم..دوباره سرد شد.میخوام بعد از پریودیم باز بادکش رو انجام بدم و دوباره درمانم رو جدی بگیرم

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
من الان یکماهه مصرف میکنم ولی کلا پریود نشدممم بازحداقل منظمم نبود پریودیام نهایت۴و۵روز بود فاصلش ال ...

من مشکلی نداشتم اتفاقا خوب شده بودم با همون عسل و سیاهدونه اما ادامه ندادم. یک ماه کمه باید بیشتر ادامه بدین

سیاهدونه از کجا میخری  نیم کوب میکنی؟

از عطاری میخرم.من با گوشت کوب میکوبمش بعد فوری عسل رو میریزم روش و میخورم اگه بلافاصله عسل نریزی سمی میشه سیاهدانه دیگه نباید بخوری،هربارمیخوای مصرف کنی همون لحظه بکوب