2777
2789

علایمتون چی بود چیکار کردید خوب شذید من کبدم چرب گرید دو هست 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

لایکم کن منم بخونم

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گرید سه بودم دردم داشتم 

درمانش فقط کاهش وزنه 

الان هیچی ندارم یه ماه نشده سونو دادم 

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

من علائم نداشتم گرید ۱ هستم  پیاده روی میکنم

من پارسال گرید یک بودم نمیدونستم خطر ناکه امسال شده دو ماشالا دکترای قم هم ک هیچی حالیشون نیست چیزی نگفتن. 

من گرید سه بودم دردم داشتم  درمانش فقط کاهش وزنه  الان هیچی ندارم یه ماه نشده سونو دادم& ...

چیکار کردی خوب شدی عزیزم 

سرکه انگبین درست کن دو ساعت قبل یا بعد نهار و شام بخور یک سانت بریز تو لیوان بقیه لیوان رو آب بریز سرکه انگبین سرکه سیب یا انگور اصل نه این صنعتی ها نصف لیوان با یک لیوان عرق نعنا بجوشون در حد یکی دو قل بزنه بعد خنک شد یک لیوان یا کمتر عسل اضافه کن بریز تو شیشه تو یخچال نگهداری کن اگه سنگی هم داشته باشی آبش می‌کنه آب سرد هم اصلا نخور