2777
2789

اصن خدا الان چند ساله زندگیمو راکد کرده 

ی خبر خوشحال کننده باشه ک چند روز بخاطرش ذوق بزنم یا ته دلم بذوقه نشنیدم شما چی

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم متاسفانه الانم بدن درد و سردرد  عصبی گرفتم،دلم گرفته حوصله هیچی رو هم ندارم😭😭

این چیه ک خدا ب بعضیا هی خوشحالی میده هی خوشحالی رو خوشحالی 

ولی بما نمیده 

میبنی طرف خونه خرید ماشین عوض کرد ب جنسیت مورد علاقه بچهاشم رسید  هی پول رو پول  شوهر ۷خب و...

منم همینطور 

همیشه فک میکردم اگه رشته مورد علاقه ام رو قبول شم بال دربیارم قبول شدم خوشحال شدم ولی زیاد دووم نداشت چون خانواده ام براشون مهم نبود و کسی خوشحال نشد

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
منم همینطور  همیشه فک میکردم اگه رشته مورد علاقه ام رو قبول شم بال دربیارم قبول شدم خوشحال شدم ...

رشته قبولیه خودته  

خدارشکر عزیرم اره خوشحالی دووم نداره 

بعد ی کسایب هستن ک تو ذوقت میزنن

ولی برای موفقیت خودت خوشحال لاش بلاخره اینهمه علاقه داشتن ب جایی میرسه

نمیدونم بخدا در عجبم از حکمت خدا انشاءالله خوشی به ماهم رو بیاره

من شنبدم  سحرو جادو کردن هم خوشبختی رو ازون خونه میبره 

منکه درگیر سحر و جاادو هم هستم 

رشته قبولیه خودته   خدارشکر عزیرم اره خوشحالی دووم نداره  بعد ی کسایب هستن ک تو ذوقت میز ...

اره ولی آدم توقع داره مطمئنم حتی ته دلشون ناراحت شدن اصلا انتظار نداشتم

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
تو واسه سحر و جادو چیکارمیکنی؟

منکه همش میرم پیش ی سبد دعا میگیرم باطل میکنم

کار دیگه ای از دستم ب نمیاد

چون اینی ک برام میگیره انگار هفتگی تمدید مبکنه

خدا سید م حفظ کنه چون اگر نبود زندگیم میپاشید.برای من فقط طلسم جدایی و اینا میگیرن