2777
2789
عنوان

علت درد تخمدان در هنگام عطسه

3682 بازدید | 17 پست

خانم ها من هنگام عطسه بشدت تخمدان هام درد میکند دقیقا 10 روز از آخرین اقدام گذشته و پریودیم نامنظمه نمیدونم  کی پری  میشم و الان 31 سیکلم تا 5 روز پیش به نوبت هر در تخمدانهام  و رانها و کمر و پهلوهام  درد میکند بویژه شبها.بنظرت علتش چیه؟راستش میترسم کیست باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که حامله باشی عزیزم. شماهم برای من دعا کن من از دستش دادم تو۸هفته

قربونت فدات شم من ۵ ماه پیش دوقلوهام رو مثل شما بدلیل ایست قلبی که گفتن طبیعی بوده در هفته ۸ از دست دادم

انشاالله که حامله باشی عزیزم. شماهم برای من دعا کن من از دستش دادم تو۸هفته

ان شاالله  عزیزدلم خیلی زود باردار باشیم و هر دو اینبار بارداری موفق و بی خطری رو داشته باشیم و سالم بیاد بغلمون

ان شاالله  عزیزدلم خیلی زود باردار باشیم و هر دو اینبار بارداری موفق و بی خطری رو داشته باشیم و ...

انشاالله

همسرتون ازمایش دادن؟ من سقطم بخاطر مورفولوژی بد اسپرم بوده به احتمال زیاد

دردم از یار است و درمان نیز هم
انشاالله  همسرتون ازمایش دادن؟ من سقطم بخاطر مورفولوژی بد اسپرم بوده به احتمال زیاد

نه گلم ولی خودم آزمایش سقط و پاتولوژی کردن گفتن سقط طبیعی بوده و یک دکتر گیاهی هم گفت شاید بخاطر استرس یا چیز سنگین برداشتی

نه گلم ولی خودم آزمایش سقط و پاتولوژی کردن گفتن سقط طبیعی بوده و یک دکتر گیاهی هم گفت شاید بخاطر است ...

انشاالله که عادیه بوده

منم کلی ازمایش دادم مشکل نداشتم بعد از چندماه اقدام که حامله نشدم شوهرم ازمایش اسپرم داد فهمیدیم اوضاع داغونه

دردم از یار است و درمان نیز هم